After all we said and done

I natt drömde jag att jag hade tre barn. Kanske t o m fyra, kunde inte riktigt komma ihåg det i min dröm. Det hemska var att jag inte ville ha något av barnen jag fött, utan att jag bara gjort det för att vara snäll… Alltså. Lättnaden när jag vaknade och inte hade barn!!!

Anyway, som en del vet har jag ju nyligen flyttat till Örebro och har inget fast jobb och med nyinflyttadheten följer även att jag inte hunnit hitta alltför många vänner, vilket är tradigt. Jag är en översocial tjej som älskar att umgås, och med en pojkvän som jobbar från kl tre-ish på eftermiddagen till kl elva på kvällen kan det bli lite ensamt ibland (jag kan TV-tablån på Animal Planet typ utantill) så allt sällskap uppskattas. Ikväll blir det skitsnack och något glas vin med min duktiga vän Mili (fotograf) och söta Josefine, vilket ska bli supermys.

Dagens i-landsproblem från mitt håll är vad jag ska ha på mig. Makeupen ser ut såhär.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *