Daisy Beauty Expo 2015

I lördags var jag inbjuden till Daisy Beauty Expo som ägde rum på Tändstickspalatset i Stockholm. Detta är då ett event som anordnas för press och skönhetsbloggare. Utan att överdriva var detta nog ett av de absolut bästa event jag någonsin satt min fot på. Nu hinner jag inte springa på event så ofta, men jag tror aldrig att jag haft såhär trevligt och jag är superimpad av hur välplanerat och organiserat allt var. Stort tack till Daisy Beauty för ett galet bra event och tack för att jag fick komma!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På eventet fanns möjlighet att gå på olika föreläsningar, jag hann med tre stycken. Mest intressant vad definitivt Apotekets föreläsning med deras kemidoktor Pär Svahnberg som bland annat gick genom det här med parabener och hur Apoteket tänker gällande de produkter de godkänner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Här visar Björn Axén snygga frisyrer som en av deras stylister snodde ihop på enbart en halvtimme!!

Utöver alla intressanta föreläsningar fanns möjlighet att besöka massor av intressanta utställare. Trots att jag tyckte att jag var så himla tidseffektiv hann jag inte med alla utställare… Riktigt dåligt, men för att vara ärlig kanske det inte gör något för jag hade seriösa problem att få hem de prover jag fick. Har fått så mycket hudvård att det kommer ta ungefär en evighet att testa genom det. Vilka lyxproblem va? Dock hann jag med att besöka mina favoriter som t ex Elizabeth Arden och bliss.

Mest hallelujamoment fick jag över en foundation från pür som jag kommer blogga om så fort jag hunnit testa den lite mer… Men jag gillade den så mycket att basen jag redan hade på fick ryka så fort jag kom hem för jag kunde bara inte hålla mig från att testa den!

Tyvärr var jag så överväldigad (och lastad som en packåsna) att jag var riktigt rutten på att ta bilder, så ni får nöja er med dessa – och sen kommer självklart massa bilder och recensioner på produkter jag fick med mig hem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riktigt skön foundation från Jane Iredal!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Borstar från Björn Axén som släpps i februari..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
bareMinerals senaste foundation

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Och lite nyheter från LÓccitane! De kommer släppa en duschtvål inom kort som jag är supersugen på!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *