Give me a job!

Alltså. Det där med att leta jobb, hur tradigt är det inte? Behöver ett fast jobb utöver mitt frilans sminkande och blir ju förfärad när jag letar, hur kan det enbart finnas mer eller mindre skitjobb? Håller på och söker de jobb jag känner kan passa mig, samt kan utveckla mig. Men förstår inte hur det kan finnas så många så hemska jobb ute på marknaden att om jag skulle ta dem skulle kännas som att jag säljer min själ! Usch.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla runt, sedan blir det en långpromenad med Yoda i det fina vädret – han kan nog vara den enda som älskar att jag jobbar så lite pga all uppmärksamhet, haha.

0 Kommentarer
  1. Karin
    Karin says:

    om du kan tänka dig jobba med vård, skola eller barn, maila olika rektorer eller skicka ut brev. verkar funka. de vill ha ett utdrag från brottsregister så om du kan ta ut ett sådant innan så är det bra, det går på två veckor nämligen. det verkar behövs folk på förskolor överallt!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *