Makeuplook: Twisted Femme Fatale

femme fatale makeup femme fatale makeupDet var helt löjligt längesen jag satte mig och gjorde en ”normal” makeuplook, den senaste månaden har jag mest spottat ur mig Halloweenlooker, vilket jag hoppas att ni tyckt varit kul, men nu blir det lite mer bärbara saker ett tag. Jag gjorde denna look igår med känslan av att jag ville ha röda, glansiga läppar och en fet eyeliner. Det blev en fet glittereyeliner i lite 60-talsstuk. Eyeliner på detta sätt är för övrigt helt löjligt smickrande för större, lite mandelformade ögon, känner du dig träffad, så testa! Något jag egentligen aldrig bär är glansiga läppar, men visst är färgstarka, glansiga läppar riktigt juicy? Är det något du brukar bära?

Bas
IsaDora Cover Up Foundation & Concealer 60 Light Cover
NARS Radiant Creamy Concealer Chantilly
MAKIASH Perfect Finish Loose Powder
IsaDora Perfect Blush 52 Pink Glow
NARS Highlighter Albatross
Kat Von D Shade & Light Contour Palette

Ögon
IsaDora Insane Volume Lash Styler
Make Up Store Cake Liner Black
H&M Glitter Dust Out Of This World (mixat med lite mörklila glitter från en leksaksaffär)
IsaDora Brow Shaping Gel 62 Dark Brown
NABLA Brow Divine Neptune

Läppar
IsaDora Sculpting Lipstick 64 True Red
H&M Lush Lip Vinyl Flamenco

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *