Motion är för fetton. Och tydligen mig.

Okej. Jag har på riktigt gått nästan 1,3 mil idag. Som jag skrev innan var ju tanken att jag skulle ta en långpromenad, men för någon så omotiverad till motion som jag innebär en långpromenad ungefär 5 km. I slö takt. Enda anledningen till att det blev så långt är för att jag skulle köpa hårfärg. Japps, 1,3 mil för en sketen förpackning hårfärg. Saken är att jag varit i alla affärer i min närhet – ingen har den. Inte ens Kicks i stan. Så jag körde ett wildcard och gick till Coop Forum utanför stan. Sjuk i huvudet. Fast jag gillar ju att gå, och dessutom göra det fort, däremot hatar jag att svettas, bli andfådd och hela den biten. Fyfan. Den som förövrigt säger att man blir piggare av motion måste ljuga – jag är för tusan helt utslagen. Tror det där är humbug.

Nu ska jag laga en mysig middag tills baby kommer hem, tycker jag att han förtjänar – och dessutom jag. Har ju motionerat och allt…

Foto: Kitty Maer, modell: Anna Damsbo/Scoop, make & hår er egen Ida Kyllerman

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *