On the go!

Jaha! Då var det dags för mig att dra iväg och jobba en helg igen, den här gången följer mitt lilla monster Yoda med mig, hoppas att det går bra för lillen att spendera relativt mycket tid på hotellrummet. Efter Karlstad åker jag ner till Skåne och det ska bli skitroligt! Tror det var kanske tre månader sedan sist. Ska träffa mamma, mammas hund Hugo och vänner. Awesome. Hatar för övrigt att resa numera. Så jäkla tråkigt det är att sitta på ett tåg och ruttna i flera timmar, skulle kunna göra så mycket bättre saker än det.

Kom förresten på att jag glömt att visa bilder från senaste festen vi hade, så här kommer de! Det blev inte så många bilder från kvällen, men kan ju säga som så att Yoda diggade läget.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *