sminkblogg

PR och Policy

sminkblogg Spindelsven.com får du enbart läsa vad jag tycker, mina åsikter är mina egna och går inte att köpa. Jag gör mitt yttersta för att följa marknadsföringslagen och min lojalitet ligger hos mina läsare. Med detta sagt tar jag gärna emot produktprover och pressutskick förutsättningslöst för påseende. Vill du som företag eller PR-byrå garanterat synas ber jag dig att kontakta mig.

För att du som läser denna sminkblogg ska känna ett förtroende för mig väljer jag att alltid vara transparent med om en produkt är ett pressprov. Detta behöver jag inte göra, men jag tycker att det är viktigt. Pressprov innebär att jag inte har betalat för produkten utan att den har skickats till mig från märket eller en PR-byrå i förhoppning om att jag ska blogga om den, ibland gör jag det, ibland inte. Faktumet kvarstår fortfarande att alla åsikter är mina egna och att de inte går att köpa.

Om du vill komma i kontakt med mig, om det gäller frågor, eller om du representerar ett företag eller en PR-byrå får du gärna maila mig på idakyllerman@hotmail.com.

Jag skriver endast om produkter som är cruelty free och gärna veganska eller på annat sätt mer hållbara för miljön. Jag garanterar aldrig att jag skriver om en produkt om det inte är ett samarbete. Detta märks i så fall ut och åsikterna kommer ändå att vara enbart mina och ingen annans. Jag vill än en gång understryka att mina åsikter inte går att köpa. Jag går inte med på samarbeten som strider mot marknadsföringslagen eller som på annat sätt påverkar min trovärdighet mot mina läsare eller som kräver att jag tar pengar ur egen ficka.