The Body Shop Chocomania Body Butter

I månadens Glossybox (som jag för övrigt fick idag) fick jag en mindre version av The Body Shops Body Butter Chocomania. Hur mycket jag än önskar och vill, kan jag inte ens gilla den lite. Den luktar fruktansvärt! Provade en klutt på ena benet eftersom jag kände mig så tveksam, och det går bara inte. Det här är inget för mig. Vanligtvis brukar jag älska The Body Shops Body Butter, men den här… Nä. Jag vill inte ens ge den till någon jag känner med risk av att personen ska lukta av den. Någon som jag inte känner som vill ha den?

Nagellacket på bilden gillar jag däremot, Shade 13 från Makeup Academy. Finfin julaftonsgrön.

0 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] en bodymilk och en shower gel. Till en början var jag extremt tveksam till doftgenren, detta pga missen med Bodyshops Bodybutter med chokladdoft. Dock fick jag en riktigt glad överraskning när jag fick hem […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *