Vinternyheter från The Body Shop

the body shop vinternyheterOm det är något jag älskar, så är det alla vinterkollektioner och julkollektioner som sakta börjar trilla in, för let’s be honest, pasteller och tropiska sommarfärger är inte riktigt det som inspirerar mig, inte som mörka, murriga färger blandat med guld och glitter i alla fall. Ett gäng vinternyheter som träffade helt rätt hos mig är The Body Shops senaste släpp! Kanske inte det mest äventyrliga, men klart väldigt användbart både för daglig basis och partaj. Hur är det för dig, är du mer för vinterkollektioner eller sommar?
The body shop 030 gold foils nailpolishFörst vill jag presentera min största favorit bland nyheterna: The Body Shop 030 Gold Foils! Helt fantastiskt fint lack med små asymmetriska guldiga bitar av folie/glitter. Jag har knarkat detta sedan jag fick hem det och burit det ovanpå svart lack för en rockig känsla och ovanpå vitrosa för en lite lyxigare känsla. Total kärlek!
The body shop down to earth eye paletteThe Body Shop Down To Earth Eye Palette är en väldigt klassisk palett, verkligen egentligen inget sådär superspeciellt, men den håller god kvalitet, har en stor spegel i locket (massa plus), och den skimriga skuggan till vänster är helt löjligt fin, en sådan där typisk färg jag älskar att bära när fantasin tryter.
The body shop down to earth eye palette swatchesHär ser ni swatches på Down To Earth Palette och på krämögonskuggan, The Body Shop Eye Colour Stick Nevada Gold. Som till synes, så syns knappt den beigevita skuggan på min hud, inte för att det är något fel på den, utan för att den är så löjligt lik min egen hudton att den knappt syns oavsett hur mycket jag än mättar den, med andra ord en jättebra utsuddningsfärg!
Eye Colour Stick Nevada Gold är också underbar, men dessvärre poppar den inte riktigt som jag ville på mig, däremot tror jag att du med lite djupare hudton kommer se helt fantastisk ut i den.
The body shop eye colour stick nevada goldThe Body Shop Eye Colour Stick Nevada Gold. Hållbarheten är ganska bra, men du bör ha en primer under för att få en god hållbarhet.
the body shop matte lipsticksSist ut är dessa godingar; The Body Shop Matte Lipstick. Matta läppstift i gosig formula i ett bra utbud av färger. Det ska finnas en färg till, men den har jag av någon anledning inte. Från vänster: Sienna Rose, Honolulu Pink, Lima Magenta, New Orleans Scarlet, Havana Red och Osaka Plum. Mina favoriter är Sienna Rose och Osaka Plum typiska to go-färger för mig. Vilka gillar du bäst?
the body shop matte lipstick swatchesThe Body Shop Matte Lipstick Swatches. Sådär semimatta och bekväma att bära, passar helt klart dig som inte vill ha glansiga läppar, men inte heller liquid lipstick-matta läppar. Hållbarheten är helt ok, de rinner inte, men du ska inte gå hemifrån en hel arbetsdag utan möjlighet att bättra på.

Jag tror att dessa ska finnas i butik nu. Jag har dessvärre inga prisuppgifter, för jag är en slarvmaja och har förlagt pressinformationen. The Body Shop testar inte på djur och många av deras produkter är veganska. Hur det ser ut för detta produktsläpp som helhet vågar jag inte säga bu eller bä om, men vad jag kunnat uttyda så är Down To Earth Palette vegansk. Läppstiften har jag nog dessvärre kastat kartongerna för.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *