Anlita makeupartist stockholm örebro

Anlita Makeupartist

Jag är en professionellt utbildad makeupartist som även jobbar med lättare hårstyling om så önskas. Finns i Örebro, men har möjlighet att ta resa, detta beror på uppdraget.
Jag arbetar främst med företag, men åtar mig även uppdrag från privatpersoner om uppdraget är rätt. Som privatperson kan det vara bröllopssminkning och festsminkning eller varför inte en sminkkurs till dig själv eller en möhippa? Observera att jag inte gör bruduppsättningar. Pris sätts utifrån omfattning och antal personer. Maila för specifika prisuppgifter.

Företag kan anlita mig för att göra allt från makeup och hår på modeller/skådespelare/personal till film eller foto till mer traditionella uppdrag. Jag har arbetat med direktsänd TV, foto, musikvideoinspelningar, produktdemo i butik, kurser och mycket mer. Pris sätts utefter omfattning på arbetet och baserar sig på antal arbetstimmar, personer osv. Kontakta mig för att diskutera pris.

Kontakta mig för mer info!

Anlita mig som influencer

Önskar du att anlita mig i egenskap av influencer så är jag flexibel med vilket material som skapas, detta diskuterar vi fram tillsammans. Vanligt är att jag skapar olika typer av material till er hemsida, sociala media eller till en kampanj. Detta kan vara allt från produktbilder med tillhörande text till tutorials eller en makeuplook med er produkt.

Här är jag selektiv med vilka företag jag arbetar med då min trovärdighet gentemot mina följare och läsare tillsammans med min egen etik är viktigast. Jag tackar nej till sådant som inte passar mitt varumärke. Mina följare känner mig som en cruelty free makeupartist med fokus på veganska produkter och där skönhet inte har några regler. Det ska vara kul, kreativt och basera sig på kunskap.

Obs! Jag följer marknadsföringslagen och allt material som ska publiceras på mina kanaler får en annonsmärkning, godkänner inte smygreklam. Jag arbetar inte gratis eller med produkter som betalning. Mina åsikter går inte att köpa, d.v.s att det går jättebra att önska att få med viss typ av information, men inte att bestämma vad jag tycker. Det går jättebra att skicka produkter förutsättningslöst och sedan köpa material.

För att få mer information om min målgrupp, statistik m.m. välkommen att kontakta mig. Jag tar helst emot förfrågningar via e-post: idakyllerman@hotmail.com

Urval av uppdragsgivare och publiceringar

SVT
Eleven
The Body Shop
Daniel Wellington
The Ark
Koss
KIT Beauty
ECOTOOLS
Make Up Store Magazine
Bjertorp Slott
Aveproduktion
The Scholar
Malmö Streetstyle
Ravishing Mad
Kazoom Fashion
LUCY’s Magazine
Designwerk
Crowbar Fashion
City Malmö
Vårdapoteket
Leep Hair Academy
Magnificent Magazine
Ribbed Magazine
The Scholar
Tantalum Mag
SVAmagazine
Mölnlycke Health Care
Vera Velour (styling)
Toni Lee
Hurricane Love
Fotoskolan Skåne
Glamlab…

…och så många fler