Anlita Makeupartist

Jag är en professionellt utbildad makeupartist som även jobbar med lättare hårstyling om uppdraget passar. Finns i Örebro, men har möjlighet att ta resa, detta beror på uppdraget.

Mina tjänster finns att anlita för både företag och privatpersoner. Som privatperson kan det vara bröllopssminkning / brudsminkning och festsminkning eller liknande. Observera att jag inte gör bruduppsättningar. Pris sätts utifrån uppdragets omfattning. Maila för specifika prisuppgifter.

Företag kan anlita mig för att göra allt från makeup och hår på modeller/skådespelare/personal till film eller foto till mer traditionella uppdrag. Jag har arbetat med direktsänd TV, foto, musikvideoinspelningar, produktdemo i butik, kurser och mycket mer. Pris sätts utefter omfattning på arbetet och baserar sig på antal arbetstimmar, personer osv. Kontakta mig för att diskutera pris.

Kontakta mig för mer info! | Portfolio

Brudsminkning

Bröllopsdagen är en viktig dag och jag hjälper dig att se ut som ditt allra bästa jag dagen till ära. Jag har varit aktiv makeupartist i 13 år, arbetar endast med produkter som är cruelty free och kan även erbjuda bröllopssminkning med helt veganska produkter om så önskas.

För mig är det en självklarhet att du ska känna dig som ditt vackraste jag på bröllopsdagen och därför rekommenderar jag alltid att du bokar din brudsminkning inklusive provsminkning. På så sätt får du se hur dina idéer ser ut på just dig, vi får lära känna varandra och jag får en uppfattning om vilka behov och önskemål som du har. Oftast blir detta också en trevlig stund som lugnar nerverna en del. Det är trots allt väldigt skönt att veta vad du kan förvänta dig till din bröllopsdag!

Jag utgår från Örebro och tar i mån av tid emot uppdrag även på annan ort. Det går bra att boka brudsminkning men även makeup för tärna, brudgum och andra delar av brudföljet. För prisuppgifter och villkor ber jag dig att kontakta mig. Vid bokning delar jag med mig av tips och råd för att du ska få en så fin dag som möjligt. Välkommen!

Urval av uppdragsgivare och publiceringar

SVT
The Body Shop
MANTLE
Glossgods
The Ark
Koss
Eleven
Méanail
Daniel Wellington
H&M Örebro
KIT Beauty
ECOTOOLS
Bjertorp Slott
Ullmax
Make Up Store
Mölnlycke Health Care
Aveproduktion
The Scholar
Kazoom Fashion
LUCY’s Magazine
Designwerk
City Malmö
Vårdapoteket
Tantalum Mag
SVAmagazine
Toni Lee
Hurricane Love
Fotoskolan Skåne…

…och så många fler