Om mig och siten

Spindelsven.com är en informations- och inspirationsbank full av material sedan många många år och det fylls ständigt på med nytt material. Sedan runt 2015 och framåt är allt jag skriver om cruelty free,  detta eftersom jag är emot all form av onödigt lidande för djur (och människor). Majoriteten av det som postas är dessutom veganskt.

Här du alltid läsa mina åsikter om vad jag tycker om produkter, med andra ord går det inte att köpa mina åsikter. Som standard märker jag alltid ut om mina inlägg är samarbeten eller innehåller annonslänkar så att du som läser vet vad som händer här på bloggen.

Jag tar jättegärna emot arbetsmaterial som t ex information och produktprover från företag och PR-byråer för att kunna hålla min skönhetsblogg intressant. Är du intresserad av ett samarbete eller att annonsera på bloggen är det bara att höra av dig.

Om inte annat anges, ägs allt material på bloggen av mig. Hör av dig om du vill låna bilder eller material!

Kontakta mig