skönhetsblogg

Om min skönhetsblogg

Här under namnet Spindelsven bloggar jag om allt möjligt inom skönhet. Eftersom jag är emot all form av onödigt lidande för djur (och människor) skriver jag endast om skönhetsprodukter som inte är djurtestade och ger alltid större utrymme för veganska produkter.

På min skönhetsblogg får du alltid läsa mina åsikter om vad jag tycker om produkter, med andra ord går det inte att köpa mina åsikter. Jag väljer dessutom själv huruvida jag vill skriva om pressutskick eller ej. Som standard märker jag alltid ut om mina inlägg är samarbeten, innehåller produktprover eller annonslänkar så att du som läser vet vad som händer här på bloggen.

Jag tar jättegärna emot arbetsmaterial som t ex information, produktprover och event från företag och PR-byråer för att kunna hålla min skönhetsblogg intressant. Är du intresserad av ett samarbete eller att annonsera på bloggen är det bara att höra av dig.

Om inte annat anges, ägs allt material på bloggen av mig. Hör av dig om du vill låna bilder eller material!

Kontakta mig