Anlita mig som content creator

Önskar du att anlita mig i egenskap av content creator / influencer så är jag flexibel med vilket material som skapas, detta diskuterar vi fram tillsammans. Vanligt är att jag skapar olika typer av material till er hemsida, sociala media eller till en kampanj. Detta kan vara allt från produktbilder med tillhörande text till tutorials eller en makeuplook med er produkt.

Här är jag selektiv med vilka företag jag arbetar med då min trovärdighet gentemot mina följare och läsare tillsammans med min egen etik är viktigast. Jag tackar nej till sådant som inte passar mitt varumärke. Mina följare känner mig som en cruelty free makeupartist med fokus på veganska produkter och allt baseras på kunskap och vetenskap.

Obs! Jag följer marknadsföringslagen och allt material som ska publiceras på mina kanaler får en annonsmärkning, godkänner inte smygreklam. Jag arbetar inte gratis eller med produkter som betalning. Mina åsikter går inte att köpa, d.v.s att det går jättebra att önska att få med viss typ av information, men inte att bestämma vad jag tycker. Det går jättebra att skicka produkter förutsättningslöst och sedan köpa material.

För att få mer information om min målgrupp, statistik m.m. välkommen att kontakta mig. Jag tar helst emot förfrågningar via e-post: idakyllerman@hotmail.com

Exempel på samarbetspartners är Glossgods, The Body Shop, Mantle, Gilda Liljeblad, EcoTools, Real Techniques m.fl.