Årets Beauty Influencer – JAG VANN!

Hallå vänner! Minns ni tävlingen som jag delat ett par gånger? Bangerhead Årets Beauty Influencer ? JAG VANN! Ni röstade fram mig till Årets Beauty Influencer! Jag förstår typ ingenting för jag kan inte förstå hur jag kan ha vunnit, men jag är så jäkla glad! Detta innebär med andra ord att jag inte bara har vunnit titeln utan även en göttig sparesa. Tack för att ni är så jäkla underbara och stöttat mig <3
Beauty Influencer of The year Årets beauty influencer

11

10 Kommentarer
 1. Mara
  Mara says:

  Åh grattis! Du förtjänar det verkligen!! (även om jag lite ville att du och killercolours skulle dela på det typ :P)

  Svara
 2. Amanda
  Amanda says:

  Åh, vad glad jag blir!! Röstade både på dig och Viola, kunde inte välja mellan två awesome bloggar jue. Grattis!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *