Feel my finger

Okej. Jag och min käre pojkvän hade ”glömt” en soppåse i sopskåpet. Åfyfan vad äckligt den luktade! Tror t o m att typ… en skunk luktar fräscht i jämförelse. Önskar att jag hade kunnat visa er lukten haha. Snacka vilka pranks man hade kunnat köra med luktfiler.

Förövrigt så hatar jag superlim. Skulle bara stänga tuben för Robbin hade fått det på sina fingrar. Då får JAG det på mina fingrar. Försökte ta bort det med allt! Nagellacksborttagning, olja (det brukar alltid funka), penselsprit, någon annan galet stark sprit osv. Det som räddade fingrarna var min fotfil. Tänka sig vilka mirakel en liten fotfil kan göra. Limmet är borta!

Annars är jag nyfärgad i håret och ska snart ta en promenix in till stan. Innan hade jag en s.k leverpastejsutväxt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *