H&M Beauty – Lip Definer, Lush Lip Vinyl & Velvet Lip Cream

Som du säkert känner till släppte H&M en ny, uppdaterad version av sina skönhetsprodukter häromveckan. Nya fräscha förpackningar och massor av nya produkter. Jag blev, precis som så många andra, nyfiken, och bestämde mig för att plocka på mig några produkter och testa. Självklart ska jag visa dig vad jag köpte! Jag tänkte först göra detta i två inlägg, men jag tänker, what the heck, vi kör allt på en gång!

H&M beauty lush lip vinyl velvet lip cream
Vi börjar med Velvet Lip Cream och Lush Lip Vinyl! Dessa ligger på 79.50 kr/st.
Min intention var att enbart köpa Velvet Lip Cream, som är en supermatt flytande läppstift, men i all hast råkade jag ta fel och fick med mig två Lush Lip Vinyl istället, som är ett läppglans. Först var jag rätt grumpy när jag såg det, men nu i efterhand är jag ganska glad att jag inte fick med mig fler matta stift. Jag ska förklara varför!

HM beauty velvet lip cream screen siren
H&M Velvet Lip Cream – Screen Siren. Jag hade otroligt höga förhoppningar på denna och såg framför mig hur vi skulle älska varandra då jag älskar djupt röda, matta färger på läpparna. Men detta är en, tyvärr, riktigt dålig produkt, ganska fascinerande faktiskt. Appliceringen går helt ok, applikatorn är rätt lätt att få till kanterna med, färgen glider på lätt, men torkar superfort, vilket (som tillsynes) gör slutresultatet lite flammigt.
Det som gör att Screen Siren är ett bottennapp är hållbarheten. Se bilden nedan. Detta är 20 minuter efter applicering och jag har varken ätit eller druckit och färgen bara smular av som mjöl. Tänk om en haft detta på en dejt?! OMG, hade nog trillat ihop och dött om jag kört en snabb touchup och sett detta.

hm beauty velvet lip cream screen siren

hm beauty lush lip vinyl flamenco
H&M Lush Lip Vinyl – Flamenco. En otroligt vacker, högpigmenterad röd färg som glider på läpparna som smör! För dig som gillar läppglans och dessutom gillar starka färger är detta kanonbra val! Personligen bär jag aldrig något glansigt, färgstarkt på läpparna då jag inte har orken att hålla efter färgen, för let’s be honest, alla färgstarka glans glider runt lite. Lush Lip Vinyl är enkla att applicera och är ganska sköna på läpparna.

hm beauty lush lip vinyl firestarter
Firestarter är också en Lush Lip Vinyl. Precis som Flamenco otroligt högpigmenterad och fin, men behöver ett tjockare lager för att täcka. Skulle använda en läppenna under för att ge färgen en extraskjuts. Älskar för övrigt färgen! En riktig in-your-face-rödorange!


H&M lip definerHM beauty lip definer
H&M Lip Definer är fina läppennor med en riktigt krämig och mysig konsistens. De glider på läpparna och sitter sedan riktigt bra. Jag swatchade dem på handen och hade fortfarande färg kvar dagen efter, trots relativt många handtvättat. Lip Definer är otroligt prisvärd, för om vi säger såhär, det finns många läppennor som är dyrare och mycket sämre. Dock upplever jag en viss kvalitetsskillnad på pennorna. Ligger på 49.50 kr/st

H&M beauty lip definer prairie sunset
Prairie Sunset är en neutral, jättejättefin rosa som jag förmodligen kommer missbruka! Lätt att applicera, mjuk och fin och sitter som berget! Helt fantastisk! Väldigt torr, så personligen kommer jag bära denna tillsammans med stift eller cerat.

H&M beauty lip definer bramble ripple
Bramble Ripple håller inte fullt lika hög kvalitet som Prairie Sunset. Lite knixigare att applicera och helt omöjlig att få jämn. Men biter sig fint fast i läpparna och är en bra kompis till något lilarött läppstift som behöver hjälp på traven med hållbarheten.

Har du testat några av H&Ms nya produkter? Vad tyckte du?

3 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] färg med löjligt läckra Plum Fairy som är ett mörkt burgundylila lippy med gyllene skimmer, Ida har godkänt produkten så jag känner mig säker (förutom att gummit i hylsan gick sönder), ca […]

  2. […] Velvet Lip Creams skulle visst vara väldigt mystiska i formulan (Kika in hos t.ex. Sofie eller Ida för swatches), så dom håller jag mig långt borta […]

  3. […] ut. Det är helt enkelt inte bärbart. Precis som Viola på Killer Colours och Ida, a.k.a. Spindelsven, säger jag: hoppa över H&M:s flytande läppstift och testa t.ex. Sephoras egna istället […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *