IsaDora Grand Volume Lash Styler

IsaDora Grand Volume Lash Styler trillade ner i min brevlåda i veckan och eftersom jag är väldigt förtjust i volymmascaror kastade jag mig direkt över den. Jag har nu testat mascaran i några dagar och har hunnit festa, sova med den, träna och gråta lite. Det enda vi inte testat tillsammans är ett spöregn.


Grand Volume Lash Styler beskrivs som en mascara som ska ge supervolymeffekt, den ska vara flexibel med lätt textur, ge en vidvinklad solfjädereffekt och vara fukttålig. Borsten har tre olika sidor som man ska använda sig av. Nu tycker jag att det är lite väl komplicerat (det är ju bara en mascara) och borsten får upp väldigt mycket färg, så jag föredrar att enbart använda borstsidorna och skippar att applicera första färgen med den platta sidan. De långa stråna är mjuka och de korta hårda och det rekommenderas att du använder den mjuka sidan som steg två och den hårda sidan som steg 3.

Isadora grand volume lash styler lashes x

Jag tycker det är lätt att nå in till rötterna, mascaran är supersvart och man har ganska bra med tid att kunna arbeta in mascaran i fransarna. Som tillsynes har jag många, tunna och långa fransar, så jag är alltid ute efter volym hos min mascara. Ett lager ser fantastiskt ut, men lager nummer två blir relativt lätt lite klumpigt. Har man en sotning gör det ju absolut ingenting, men är du allergisk mot klumpar så är två lager av denna mascara ingen hit. I övrigt sitter mascaran bra, den smälter inte under ögonen och håller formen och böjen bra, men kan smula litelite. Smulorna smälter dock inte utan går lätt att borsta bort, så det är inte världens undergång.

IsaDora Grand Volume Lash Styler finns i butik från vecka 29 och kommer kosta 189 kr!

*Pressutskick

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] men detta är en riktigt bra volymmascara. Om du vill se hur den ser ut på mina fransar kan du klicka här! IsaDora Wonder Nail Black lacquer, Holographic Nails Diamond Rocks, Wonder Nail Vintage Gold & […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *