Make my lips bleed

kbosworth_gl_29oct12_rex_b_592x888

Just i skrivande ögonblick är jag aningens irriterad. Har suttit i en timme nu och försökt att hitta ett snyggt mörkrött läppstift online. Och visst, några få märken med snygga, vampiga blodiga nyanser finns… men. De jag vill ha kan jag inte hitta någonstans?!?!?! Jag får panik. De enda som finns att köpa är typ lila eller bajsbruna. Palla ha bajsbruna läppar.
När jag jobbar är det ok att blanda egna nyanser, men privat orkar jag inte gå runt med små burkar, läppenslar och tjofräs. Jag vill bara ha ett snyggt färdigblandat stift.
Kate Bosworth’s doing it right. Lite mattare bara.

Nu kryper jag ner i sängen och surar.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *