Makeuplook: But no flame burns forever

sminkblogg skönhetsbloggTjoho, nytt år osv. Här har ni den första sminkning jag gjort 2017 och jag tycker den får sätta prägel på det kommande året. Jag har inga nyårslöften pga tycker sådana är lite korkade. Istället gör jag som vanligt och arbetar efter små delmål utan att sätta någon halvt orimlig press på mig själv, det känns ju faktiskt snällare än att sätta stora löften som en lätt misslyckas med. I alla fall, det jag menade med att sätta en prägel på 2017 är att jag vill ha ett kreativt år med många små extra glitterkorn och stjärnor i mitt liv. Ok, förlåt lökigt. Men ni fattar. Har ni några mål för det kommande året?

/Happy new year and all that chi bang! This is the first makeup I’ve done 2017 and I feel like it has to set the mode of 2017. I have no new years resolutions since I believe that they’re a little bit stupid, I try to work on smaller goals instead of setting too big resolutions which are easy to fail.  Anyway, what I ment with that this makeup will set the mode of 2017 is that I want a creative year filled with some extra sparkle and stars. Cheesy, I know, but I think you get the picture. Do you have any goals for this year?

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *