Makeuplook: Dotted Smoky Eyes

Dotted smoky eyes Dotted smoky eyesFör ett par månader sedan gjorde jag en makeuplook för KIT Beauty, en prickig sotning som jag gillade! Sotningen jag gjorde då var enklare och med färre steg och jag kände ett behov av att krångla till det lite och gjorde en ny version av den! Många av de sminkningarna jag gör för KIT är oftast lite enklare än jag brukar göra, helt enkelt för att det kan bli lite för många steg att följa om man skulle vilja göra något liknande. Sedan behöver det ju inte alltid vara perfekt eller krångligt!

För övrigt har jag insett att jag är sämst på att ta bilder på mina makeuper med stängda ögon??? Jag vet inte vad det är, men jag verkar oförmögen att inte se lite lätt off ut så fort jag stänger ögonen. Jag ska träna på det, för visst vill ni se makeuperna med stängda ögon också?

BAS
Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation Porcelain
Urban Decay Naked Skin Concealer Fair Neutral
Makiash Perfect Finish Loose Powder
Illamasqua Powder Blusher Lover
LH Infinity Palette Milkyway (highlighter)

ÖGON
LH Cosmetics Infinity Palette Fornax + Maffei
Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette Shax + Liberatus + lazarus
NABLA Eyeshadow Narciso
Kat Von D Tattoo Liner
The Body Shop Lash Hero Fibre Extension Mascara London jet
Ardell Lashes Double Wispies
NABLA Brow Pot Uranus

LÄPPAR
NABLA Liquid Lipstick Narcotic

8

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *