Makeuplook: Her Voice Is Beyond Her Years

IMG_0289xs IMG_0298xs IMG_0324xsx

Shit vad roligt det är med en ny kamera, men oj vad svårt det är! Jag är verkligen ingen superfotograf, så jag gör nog småfel hela tiden! Denna gång blev bilderna lite lite väl otydliga, klantigt, men man lär sig för varje misstag! Dagens look är en, vad jag skulle vilja kalla, modern tolkning av 90-talets supermodellmakeuper! I helgen ska jag på bröllopsfest, så det kan hända att det är lite tyst framtill söndag, vi får se! Förhoppningsvis får jag lite tid! Ska du göra något kul?

Bas
L’Oréal True Match Touche Magique Concealer Ivory Beige
MAC Face & Body C1
Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder
Anastasia Beverly Hills Contour Kit
NARS Blusher Orgasm
Peggy Sage Shimmering Illuminating Powder Mirabelle

Ögon
Dior Diorshow Iconic Overcul Mascara
Dior Diorshow Maximizer Lashplumping Serum
The Balm Meet Matte Nude Palette
Lumene Kajal Arctic White
IsaDora Brow Shaping Gel Dark Brown
Nyx Control Freak Eyebrow Gel
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Medium Brown

Läppar
IsaDora Perfect Moisture Lipstick Cool Cashmere 175
ModelsCo Illusion Nude Lip Liner

4 Kommentarer
 1. Yohanna
  Yohanna says:

  Har du möjlighet att ta i RAW-format så rekommenderar jag lightroom! Då kan du efterredigera det mesta, typ skärpa osv. 🙂 (Men du kanske redan gör de och det här är onödig info men då kan jag säga att du är snygg som sjutton i alla fall)

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Jag får besök av en superduktig fotografkompis nästa helg som ska visa mig hur jag bäst går till väga! Men jag kan väldigt lite haha! Åh tack 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *