Makeuplook: The Wind Is Making Speaches

skönhetsblogg skönhetsbloggHej vänner! Hur mår ni idag? Jag har kanske världens konstigaste dag, helt ärligt. Jag har koncentrationsspann som en sockerkickad sjuåring med en uppspeedande bokstavskombination och går från att vara ganska glad till att känna mig nedstämd. Vet att det är en kombination av PMS med att jag idag blivit påmind om att mamma faktiskt är död på riktigt. Ni som haft nära som gått bort, känner ni igen er i overklighetskänslan och hur man hela tiden skjuter från sig att det hänt? Nästan glömmer? Det är en galen försvarsmekanism kroppen har.

I alla fall, åter till makeupen, här har ni en sommarsuktande Ida som vill få tillbaka fräknarna (de få jag har) och lite glow i huden. Är så trött på vintern nu…

Base
NARS Radiant Creamy Concealer Chantilly + bareMinerals Complete Coverage Serum Concealer Light
By Therry Cover Expert Perfecting Fluid Foundation 2 Neutral Beige
Palina High Definition Loose Powder
MAKIASH Blossom Blush Kendra
ModelsOwn Sculpt & Glow Highlighter Powder Golden Sand 01
Youngblood Contour Kit

Eyes and brows
Apoliva Dubbel Effekt Mascara
IsaDora Brow Shaping Gel 62 Dark Brown
TheBrowGal Eyebrow Pencil 04 Medium Brown
Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette Shax
Elf Kohl Eyeliner
Lit Cosmetics Glitter Magic Dragon

Lips
IDUN Creme Lipstick Krusbär

1 svara
 1. Jessica
  Jessica says:

  Min far gick bort när jag vart 20.
  Det tog lång tid innan jag kunde förstå det. Kom på mig själv med att tänka jag skulle ringa hem och mamma svarade alltid. Undrade i två sekunder varför pappa inte svarade…. Behöll hans mobilnummer i telefonen hur länge som helst. Och än idag kan jag i farten säga ”mamma och pappa”, även om min mor idag har ny pojkvän, vilket hon förtjänar efter 16 år. <3
  Men nej, än idag är det dagar man bara "är det på riktigt eller?" man vet, men det är svårt att ta in. Tror allt sådan är svårt att verkligen innerst inne förstå.. Man vet, men ändå… Det är ju bara som jag inte träffat han på länge.. De få gånger jag idag blir trasig av det är när jag tänker på att han aldrig får träffa den som jag kommer att ha som livspartner. Då blir det jobbigt..
  Men alla kramar till dig. Det blir bättre, även om vägen dit är mycket lång och mycket svår. Men hon finns så länge du tänker på henne och har henne i ditt hjärta. <3

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *