Please come back to me

Behind the scenes från fotografering/modefilmsinspelning i somras med fina Lina

Känns lite konstigt, fick mitt första nej från ett jobb idag. Det kan låta som jag är en självgod rackare, men av alla de jobb jag haft så har jag aldrig egentligen sökt det mer aktivt, och jag har alltid fått ett ja, t o m mer eller mindre tackat nej och fått samma jobberbjudande några månader senare, och dessutom alltid fått jobberbjudande jag varit tvungen att tacka nej till, så för mig är det helt nytt att hålla på och leta och dessutom bli ratad.
Ta nu inte detta jag skriver som att jag är en bortskämd slyngel som fått allt levererat på ett silverfat hela mitt liv, för så är det definitivt inte, jag har alltid jobbat hårt för allt jag velat ha hela mitt liv, och därför alltid uppskattat det jag lyckats åstadkomma, men det verkar tyvärr som min jobbtur är lite borta, kanske bara betyder att den byts ut mot något annat? Kanske ska börja köpa lotter eller något.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *