Makeuplook: Swallowed in the shadows that glow

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hade inte riktigt tid att blogga igår eftersom jag satt på jobbet och väntade på besked ang. konkursen osv. Idag var jag tvungen att skriva in mig på arbetsförmedlingen. Kändes askonstigt och om jag ska vara ärlig fattade jag inte riktigt vad jag gjorde där. Men men.

Sminkningen här är från igår och är en ganska lätt, ljus med ”dewy skin” (vet inget bra svenskt uttryck för det) med ett par fräscha rosa läppar och slarviga bryn. Älskar för övrigt finishen på foundationen. Den är underbar.

Bas
Smashbox Photo Finish Primer Balance
Make Up Store Liquid Foundation Ivory
Make Up Store Cover All Blue
MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder
MUA Blusher Shade 1
Färgfabriken Matt Eyeshadow Gräddkola
Make Up Store Microshadow Smog

Ögon
Färgfabriken Matt Eyeshadow Gräddkola
Make Up Store Microshadow Smog
MUA Eyebrow Pencil Blonde
Sensai 38° Mascara
Make Up Store Eyepencil Snowflake

Läppar
Make Up Store Lipstick Blush

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *