Vad vill du läsa?

vad vill du läsa

Hej alla fina! Hoppas ni haft en bra start på året! Jag har med nöd och näppe klarat att få igång vardagslivet igen, men det är svårt att hålla arbetsmoralen uppe när en helst bara vill krypa ner i soffan och läsa blogginlägg och böcker…

Som du kanske märkt har jag bloggat på ganska flitigt de senaste dagarna, som jag nämnt tidigare har jag massor av fina saker att visa er, så inspirationsnivån är hög just nu! Men för att du ska fortsätta att tycka att det är kul att titta in hos mig, så vill jag be dig att berätta vad du tycker om att läsa här! Är det roligast med makeuper? Vill du läsa fler recensioner? Är det någon viss produktgrupp som är rolig? Tycker du om när det dyker upp lite mer personliga inlägg ibland? Mer naglar? Tips och tricks? Vad som helst är okej att önska!

Snälla lämna en kommentar så jag kan göra bloggen ännu bättre! All kärlek till er som peppat mig under 2015! ♥

5 Kommentarer
  • Ida
   Ida says:

   Just ja! Det kommer upp inom kort! Min blogg fick ett meltdown när du lämnade din kommentar sist, så din och några andras kommentarer försvann tyvärr! Men jag har fotat allt – så snart så 😀

   Svara
 1. Maria
  Maria says:

  Jag älskar när du lägger ut nya sminkningar men även dina recensioner, tycker att din blogg är riktigt najs som den är. Du är rolig, tar snygga bilder och är ordentligt kreativ.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *