50 faces of

Här kommer lite nya bilder från senaste plåtningen jag gjorde tillsammans med Petra Nilsson, Joakim Karlsson och Sibel Rizvan. Blev väldigt nöjd med resultatet.  Som vanligt står jag bakom make up och hår.

Idag är jag skittrött. Orkar exakt inget utan ligger i soffan och spelar Wordfeud med mensvärk, huvudvärk och lite smått ont i halsen. Känns som jag bara behöver en riktigt lugn dag.0 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] absoluta favoritplåtningar, några av bilderna från plåtningen är jag fortfarande helt kär i! (Titta här). Även har har jag varit i farten och klippt lite. Modell är Petra från Stockholmsgruppen, […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *