Adventskalender 2 | Lumene

Jingle bells, jingle bells jag är tillbaka med en adventstävling – denna gång i samarbete med Lumene! Behöver jag verkligen presentera Lumene? Detta är den finska märket som satte hjortron på världskartan, producerat veganvärldens holy grail i form av ett löspuder och som jag är väldigt förtjust i. Därför är jag superglad att de ännu ett år vill vara med och tävla ut skönhet till er, mina fantastiska läsare. Samtliga produkter ni ser på bilden är handplockade av mig – MEN – Lumene kommer skicka med ännu lite mer! Även om detta vore nog så kommer det att finnas ett gäng med överraskningar som Lumene tycker att vinnaren borde prova.

Du vinner följande:

Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer
Lumene Nordic Nude Air-Light Loose Powder
Lumene Harmonia [Balance] Nutri-Recharging Purifying Peat Mask
Lumene Harmonia [Balance] Nutri-Recharging Skin Saviour Balm
Lumene Nordic Noir Deep Impact Mascara

Tekniskt sätt är faktiskt inte Balance-produkterna ute på svenska marknaden än, så förutom press och bloggare är vinnaren den första som får testa pärlorna! Jag vet inte riktigt vad dessa kommer att kosta, så värdet är lite svårt att säga, men runt 1500 kr – detta för det som ni ser på bilden. Resten blir som sagt en överraskning! Samtliga produkter är helt veganska.

Såhär tävlar du:

Lägg en kommentar och berätta om vad du hade velat se mer av här på bloggen! Är det något som du tycker är speciellt bra? Något du känner att du ofta vill se mer av? Let me know! För ökad chans att vinna: följ @lumenesverige på Instagram. Glöm inte att lämna ditt användarnamn i kommentaren!
Som vanligt är jag enväldig härskare och jag accepterar inga sura miner för att du inte vann. Det går inte heller att överklaga min dom eller gråta sig till den. Sori.

Tävlingen pågår t o m 16/12-17. Inlägget kommer att uppdateras med vinnare och denna person kommer att kontaktas via mail – med andra ord – stava rätt. Svarar inte vinnaren på mitt mail inom 72 h kontaktas en ny vinnare.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Detta inlägg är sponsrat av Lumene.

27 Kommentarer
 1. Susanne
  Susanne says:

  Hade gärna sett ännu mer produktrecensioner. Dels för att du ofta recenserar lite annorlunda saker jämfört med många andra sköntgetsbloggare och dels för att du gör det på ett så roligt och hjärtligt sätt att det inte går att känna annat än att du är väldigt trovärdig. Plus för att du ibland inte har stenkoll på allt i en recension men att du så skriver ut det, älsk på att vara så öppen.

  Sen är det dina mer “vanliga” sminkningar. De mer crazy är fantastiska och fungerar mer som inspo för mig. Men de vanliga alltså, du blendar så bra att jag ofta undrar var fan du placerat ut de olika skuggorna. Kanske nån picturial emellanåt? Och kanske ett inlägg om vilka penslar du använder?

  @susanne.falck

  Svara
 2. Karin
  Karin says:

  Tycker du har en mycket bra och mixad blogg som verkligen passar min smak och då jag även följer dig på Insta så får jag ju se en del av dina urgulliga fyrfotingar också. Är väldigt svag för fyrfotingar även om jag själv har katter. Skulle vara superkul att få testa lite ny hudvård då jag känner att jag slarvat lite väl mycket på sistone och en sådan här fin vinst skulle helt klart lätta upp i vintermörkret. Följer självfallet även Lumene på Insta sedan en tid, här är min Insta om du vill följa upp: @_mysecretpassions. Tack för en bra blogg och en supernice tävling <3

  Svara
 3. Madde
  Madde says:

  Jag älskar att läsa recensioner och skulle gärna vilja ha mer! Gärna ingående med jämförelser mellan produkter/dupes och test för att se hållbarheten. Jag tycker också om att läsa dina samhällskritiska texter om vad som händer i media. Bara en look med produktlista tycker jag inte är lika intressant. En makeup får gärna ha ett syfte med tillhörande text, till exempel att visa ett rouge eller en ögonskuggepalett.

  Svara
 4. Ajla
  Ajla says:

  Superbra blogg, men det jag skulle vilja läsa mer om är t.ex. om dupes för olika läppstift eller rouge eller ögonskuggor… Ibland vill eller orkar inte beställa från utländska hemsidor och vill gärna shoppa på hemmaplan. Så olika dupes swatches skulle jag gärna vilja se mer utav. Keep up the good work!

  Svara
 5. Jessica
  Jessica says:

  Jag tycker din blogg är perfekt som den är, så jag inser att här kommer det inte vinnas något haha! MEN! Har Lumene anställt finska älvor eller vad som designat förpackningarna, de är verkligen sjukt fina!

  Svara
 6. Moa Strandberg
  Moa Strandberg says:

  Jag älskar recensioner av produkter och även dina fina sminkningar, så jag tycker du har en väldigt bra blandning som det är! Keep up the good work! Kanske skulle du kunna ha tutorials på hur man gör vissa av dina fabulösa looks?? Inlägg med dina favoritprodukter som du inte kan leva utan? Anti hauls? Smarta tips på hur man får till sminket?

  Min instagram är @moastrandbarg

  Svara
 7. Anna
  Anna says:

  Jag tycker du ofta har en så himla bra blandning av allt, men skulle vara kul att se mer ”live”-recensioner eller vad jag ska säga. Jag tänker typ first impressions av produkter och sen meddelande hur det gick, som en mer sammanhängande berättelse. Det kanske i och för sig passar sig allra bäst för video, men jag gillar dina videor så i så fall önskar jag fler sådana också, hehe!

  Svara
 8. Lina karlsson
  Lina karlsson says:

  Gillar ju verkligen bloggen som den är, väldigt bra mix på ca allt. Älskar dina sminkningar! Du är så proffsig! gillade dina videos oxå! Särskilt dom med viola, haha! Så mer videos, och som några ovanstående sa, kanske liiite fler recensioner, det är alltid kul o läsa! Följer Lumene på instagram (heter Sockerapa där!)

  Svara
 9. Ida
  Ida says:

  Jag ÄLSKAR dina mörka och mer “artsy” sminkningar och törstar alltid efter fler sådana! Och en kul grej vore om du gjorde “fina”, “vanliga” sminkningar först och sedan vände dem till något mörkt/konstnärligt/urflippat och visade dem ihop, som något slags tema liksom!
  Jag tycker också att dina recensioner har en sådan fantastisk ärlig känsla och är bland mina favoriter.
  Något nytt jag skulle kunna vilja se är pictorials eller kanske “följ mig på vägen”-bilder även till de mörka eller mer konstnärliga lookerna, för jag har inte sett det någonstans än (förutom i rörligt format på youtube då) för alla bilder fram till en sminkning handlar om fina och söta makeuper. Vet att det kan vara svårt att bjuda in andra i de stunderna, men skulle kännas SÅ kul att få se! Pictorials till snygglookerna skulle inte heller vara helt fel.
  En annan grej jag gärna skulle se är jämförande inlägg per kategori smink, alltså typ: “tio röda läppstift”, “sju rouger jag gillar” eller varför inte “alla gröna ögonskuggor jag har”. Det skulle både vara roligt OCH sjukt användbart om en är ute efter något speciellt!
  Sen vet du ju att jag älskar din hjärna, så gärna fler inlägg med dina tankar/din frustration över något/liknande!
  Instagram; @suxoa

  Svara
 10. Klara Eriksson
  Klara Eriksson says:

  Jag äälskar dina mer artsy och galna looks så mycket! Du får mig att våga mer och påminner mig om att livet är för kort för att inte ha gröna läppar och stjärnglitter ca jämt. Behöver den påminnelsen extra just nu.

  Jag hade hemskt gärna velat få se mer HUR tusan du gör, typ steg på vägen osv. Har under vakna nätter försökt härma men blir såklart inte ens i närheten. So teach me please! Hade också velat ha mer rörligt material pga älskar din röst och tycker du är så rolig? Tänker liksom orimligt ofta på fotsminkningen med Viola och fnissar för mig själv. Plus du verkar vara en så jäkla härlig och vettig person så vill typ få se mer av dig, gärna åsikter/rants pga vem älskar inte rants? Så önskar mig mer sånt i julklapp tack!
  @instaklaras

  Svara
 11. Hanna
  Hanna says:

  Älskar ju din blogg som den är, men något som jag skulle tycka vore kul är temaveckor. För att ta ett basic exempel så kan en vecka handla om mascara: du lägger upp ett inlägg där man får se alla mascaror du har och hur du förvarar dem, ett inlägg med en video på hur du applicerar mascara, ett inlägg där du rankar dina bästa mascaror all time, ett inlägg där du gör olika sminkningar utifrån mascaror, typ olikfärgade mascaror eller du använder dem på spännande sätt, osv osv. Liksom lite djupdykningar på olika områden! Sen vore det kul med videos där du visar din _teknik_, hur du blendar, vilka penslar du använder för vad etc. Och det vore även kul att lära sig lite om hur du tänker med färgkombinering – använder du “transition shadows” när du blendar eller hur väljer du vilka färger du ska använda till en look? Det är sånt jag tycker är spännande 🙂
  Följer självklart också Lumene, mitt instanick är @enlitervin !

  Svara
 12. Tilda
  Tilda says:

  Något som vore sååå najs att läsa vore typ, månadens bästa/sämsta. Det behöver inte bara vara nya produkter utan kanske också gamla favoriter som du vill ge en extra stjärna för. Det är intressant att läsa vad som man inte borde köpa också, lite blandat!

  Heter tildabackman på instagram! KRAM

  Svara
 13. Skatan
  Skatan says:

  Jag diggar dina dödsärliga recensioner, helt när du inte gillar något..! Låter kanske lite negativt men jag uppskattar verkligen lite ärlighet i den annars så slätstruket gillande blogosfären 😉
  Sen vill jag se mer bilder på ditt hååååår! Som jag suktar efter ditt långa, fina svall! Det är alltid så himla drömmigt fint och kul färger har du jämt och ja, mitt drömbarr helt enkelt! <3
  @skata.s på insta

  Svara
 14. Lotta Kristensen
  Lotta Kristensen says:

  Det jag verkligen gillar med din blogg är att jag aldrig behöver fundera på om produkterna är djurvänliga eller inte, som jag ofta får fnula i andra sammanhang, jag vet att allt hos dig är “safe”. Lumene är just ett sånt märke som alltid känns bra att “återvända” till. Bra kvalité, snällt mot djur och natur och producerat i närheten. Om jag ska önska något mer på bloggen är det väl i så fall recensioner av olika produkter, sånt är alltid kul att ta del av, annars tycker jag du har en bra variation på dina inlägg. De sminkningar som är åt det lite mer extrema hållet ser jag som konstverk och ett uttryck för en häftig kreativitet i färg och form. På Instagram heter jag lotta.kristensen – inte ett dugg fantasifullt när en tänker efter, men det är jag

  Svara
 15. Linn
  Linn says:

  Hej! Jag har varit med dig ett tag nu och jag måste säga att det jag uppskattar mest här på bloggen är att du säger som det är. Varje inlägg känns genuint och jag märker att du lägger ner mycket tanke i det du skriver. Det är väldigt roligt att läsa i dessa dagar när hela världen känns som plast, men icke här. Här möts man av glädje och sanning! Tack för det fina jobbet du gör. Så jag slipper köpa och prova allt själv hehe 😉 Jag hade velat se ännu mer av när du testar nya produkter. Alltid lika roligt att läsa om, och ingen recenserar det så bra som du.
  Jag har inte instagram men hoppas på en chans ändå, ha det bäst! //Linn FB

  Svara
 16. Malin
  Malin says:

  Jag önskar mer ljusa färgglada sminkningar. Alltså… vet inte om “ljusa” är ordet riktigt. Du gör ofta ganska “mörka” sminkningar (älskar det såklart!), men känner att jag gärna lärt mig mer typ ljusa, färgglada looks. HUR använder jag en mintgrön skimmerskugga eller en medelhavsblå eyeliner typ? Kanske fel säsong att längta efter färg och ljus, men lite ljus i mörkret hade inte varit fel 🙂 Gärna i tutorialform!
  Jag vill lära mig använda det sminket jag redan har hemma bättre helt enkelt <3
  Tycker det är en fin blandning av inlägg, lagom med produktrecensioner, fantastiska bilder, härligt med rants ibland. Tyckte t.ex. ditt YT-tips Kiki G var toppen, härligt med personer som KAN något och förmedlar det på ett bra sätt.

  Kram

  Svara
 17. Lisa
  Lisa says:

  Åh har varit så sugen att testa nya Lumene-grejerna sen jag sett rapporter från Daisy Beautys resa till Rom! Jag skulle vilja se inlägg med produkter du älskar så mycket att de alltid glider in i sminkrutinen fast du bestämt att du skulle testa något annat, och om produkter som du hatar så mycket så de hamnat längst ned i någon låda för att aldrig mer se dagens ljus! Heter lissknows på ig.

  Svara
 18. Hanna
  Hanna says:

  Hej! Jag vill börja med att tacka för en bra blogg! Jag vill även tacka för din lista med cruelty free-skönhet då den verkligen varit till hjälp för att kunna sålla ut vilka märken som är okej och inte. Du är för tillfället den enda skönhetsbloggen som jag läser, då jag tycker du har en bra mix av inlägg och ämnen. Något som jag skulle vilja se mer av (vilket många verkar hålla med mig om) är produktrecensioner, då jag upplever att du är ärlig när du recenserar, och mer hårrelaterade inlägg. Ditt hår är så himla fint och även om du skrivit lite om vilka produkter du använder hade det ändå varit roligt att ta del av. Kanske ett inlägg/video med din hårvårdsrutin (jag är en sucker för sådana inlägg, med steg för steg och hur en gör för att få bästa möjliga resultat)? Det hade även varit roligt att kanske få ta del av lite sminktutorials! Jag personligen är inte jättebra på att lägga ögonskuggor (det blir bra ibland, mindre bra ibland) så det hade varit roligt att ta del av!

  Som sagt, tack för en bra blogg och ha en fin december!

  Insta: hannafridachristina

  Svara
 19. Nadja
  Nadja says:

  Oh ! Villhöver det där alltså nu med lägenhetsköp och fattig !

  Men jag vill gärna se me ”How to” tycker du är så bra på att förklara typ ”eyeliner for dummies” ”så gör du omreläppar” det är fasen guld!

  Älskar även att se alla fina fina bilder, och tips på veganst smink. Man tänker till liksom

  Svara
 20. Elisabet
  Elisabet says:

  Jag gillar verkligen din blogg – tycker du har ett fint och ärligt tilltal vilket jag uppskattar. Heja dig och fortsätt så!

  Jag tänker på dina sminkningar som en konstform, och det är lite det spåret min önskan följer. De senaste åren har ju fler och fler konstmuseum försökt få museumsbesökaren att förstå lite mer om konstnärens tanke bakom sitt verk, och därför presenterat olika skisser, brev och liknande där besökaren kan urskilja tanke- och skapandeprocessen bakom det färdiga konstverket. Det skulle jag tycka var skitkul att se mer av med dina sminkningar! Nu kanske du inte precis skrivit ett brev till någon om hur du tänkt bygga en look baserat på röd eyeliner, men du fattar kanske grejen? Tänker att det är något som kickar igång din inspiration när du sminkar dig, skulle vara så spännande att få veta mer om det – kanske är det en bild (eller fler), en produkt, en känsla, en variation av ditt jag som är katalysatorn? Och någon bild i mitten av sminkningen när du liksom ändrade din ursprungliga idé? Låter kanske vagt men tycker det är så intressant och givande när en som läsare får en inblick i den kreativa processen!

  Har börjat följa Lumene Sverige på instagram (där jag heter @systerbettty).

  Svara
 21. Charlotte
  Charlotte says:

  Diggar dina mer crazy sminkningar, de får de alltid att klia lite i fingrarna så gärna mer sådant! Kanske köra nån video/bildspel på processen? så man kan se det växa fram! Vet att det aldrig blir som jag tänk när jag själv sminkar utan att det blir någon form av galen process beroende på vad du känner för just den stunden, kanske är det liknande för dig?

  Följer Lumene på insta genom charlottejona 🙂

  Svara
 22. Jennifer Edqvist
  Jennifer Edqvist says:

  Jag tycker överlag att du har ett finfint innehåll! Men jag är nyfiken på vilka “verktyg” du använder? Borstar?
  Mer hundar kanske?! Tips på youtubers eller bloggar som du själv följer?

  (Jag följer redan Lumene på Instagram via @skonhetsgrunka)

  Tack för en bra blogg 😀

  Svara
 23. Lina Dahlander
  Lina Dahlander says:

  Jag älskar mixen i din blogg men skulle gärna se mer av tutorials, möjligen en tips och trix? Förstår att det är tidskrävande, men vore så intressant att få höra din råd, vare sig det gäller en vardagssminkning, hemmagjord hårmask eller halloween sminkning. Dela mer med dig av din kunskap och intresse

  Svara
 24. Beth
  Beth says:

  Hej! Jag gillar dina looks givetvis (annars skulle jag inte fortsätta läsa bloggen såklart) MEN jag litar också helt förbehållslöst på ditt omdöme så skulle därför uppskatta fler recensioner och tips om dina favoritprodukter. kram på dig!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *