Ask me anything!

Tjena kompisar!
Vad sägs om att vi kör en AMA? Alltså ett inlägg som ni får bombardera med frågor som jag sedan svarar på i ett nytt! Vill du ha några grymma sminktips? Veta vad jag har för skostorlek? Vad jag helst äter? Vilket det bästa svarta nagellacket är? Veta vad jag tycker om Jimmie Åkesson? (Han är en rövhatt). Fråga på nu, för annars kommer jag inte våga ha frågestunder, är på riktigt genuint rädd att inte en kotte ska skriva något :’)

/Hey friends!
How about an AMA (ask me anything)? A post where you can bombard me with questions that I then respond to the new post! Want some awesome makeup tips? Curious about my shoe size? What I prefer to eat? What the best black nail polish is? Ask now, otherwise I will not dare to have any more AMAs, I’m genuinely afraid that not a soul has a question, haha…!

13 Kommentarer
 1. Lina
  Lina says:

  1. Skulle vilja veta lite mer om din/er hund! Hur länge har ni haft honom (hoppas att det är en kille nu, sorry annars), vad har han för udda saker för sig osv? Djur <3
  2. Tips på bra underlack? Har använt ett från Ciaté som är bra den senaste tiden, men det är ju alltid kul att testa nytt! Helst något som inte är svindyrt, och lätt att få tag på.
  3. Ser du fram emot julen? Har du några specifika planer/viktiga traditioner som inte får ruckas på? 🙂

  Svara
 2. Ida
  Ida says:

  Vad har du för hobbys utöver skönhet?
  Vilken är din bästa/värsta fail inom makeup som du vet att du gjort innan du började intressera dig för det?
  Vad lyssnar du på för musik, ser på för film osv?

  Med värme,
  Ida

  Svara
 3. Elin
  Elin says:

  1.bästa lush badbomen (både din och din pojkväns favorit)
  2. bästa nude/vardags paletten?
  3. kräm eller puder highlighter?
  4. bästa ögonprimern?

  Svara
 4. Mara
  Mara says:

  Är lite nyfiken på vad du har för favoritdofter, tänker egentligen inte så mycket på parfym som på duschtvålar och doftljus och sådant? Och har du några tips på fina doftljus som inte ruinerar en? tack <3

  Svara
 5. Smulsex.se
  Smulsex.se says:

  – varför bor du inte i Gbg?
  – seriöst varför?

  – okej mer seriös fråga (skoja de två första var jätteseriösa): hur väcktes ditt intresse för smink och beauty?
  – berätta gärna mer om din MUA-utbildning och ifall den hjälp eller stjälpt.

  Du är bäst, hoppas på fler frågelådor! Samt mer bilder på Yoda! Puss!

  Svara
 6. Therese
  Therese says:

  Har du någon höjdpunkt från 2016 bloggmässigt? Typ en sminkning som du bara kände “YES, vad grym jag är!” eller någon framgång, något erkännande eller vad som helst som gjorde att det kändes lite extra gott att vara bloggare just då?

  Svara
 7. Jenny
  Jenny says:

  1. Vad gör du helst en ledig dag?
  2. Har sminkat mig i 25 år och kan fortfarande inte applicera rouge på ett vettigt sätt. Tips? Ser mest ut som en clown när jag är klar. Obs! Inget fel att se ut som en clown efter sminkrutin, men det är inte det jag är ute efter. Vill ha skirt. Gillar inte contouring.
  3. Behandlingar du gör regelbundet (om några öht)?

  Svara
 8. Ida
  Ida says:

  1. Hur ska du fira jul?
  2. Hur ska du fira nyår?
  3. Vilka tror du skönhetstrenderna kommer vara under 2017?
  4. Vilka är dina topp 3 sminkprodukter just nu?
  5. Vilken är din absoluta favoritparfym?
  6. Vilken kändis och/eller känd make up artist inspirerar dig mest, och varför?
  7. Avslutningsvis en lite mer personlig fråga: vad har du för relation till din kropp och ditt utseende? Har det förändrats sedan du var tonåring? Hur tänker du kring den hälso/vikt/skönhetshets som förekommer på sociala medier och i samhället i stort?

  Vill önska dig en god jul, och säga att jag älskar både din blogg och din youtubekanal. Keep up the good work!

  Svara
 9. Karen
  Karen says:

  1. Hur blev du vegan? Tips?
  2. Kan du visa hur du gör dina ögonbryn? Vet att du sagt att du ska göra det men jag tror inte jah sett något?

  Vill säga tack för en riktigt bra inspirerande blogg, tycker så mkt om att du är noga med att produkterna ska vara inte djurtestade och älskar dina sminkningar, de är så kreativa och tycker alltid de är roliga att se.

  Kram från Karen

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Imorgon, fredag, avslutar jag min AMA och hoppas kunna posta svaren till kvällen, så passa på att ställa era sista frågor! Inlägget för frågor hittar du här! […]

 2. […] Alltså, ok, kan vi bara prata om en riktig jävla queen som överlevt ungefär allt? Som förnyat sig ungefär en miljard gånger (väntar spänt på nästa) och som är en riktig jävla kvinna; Cher! Idag är jag kär i henne och har därför gjort en egen tolkning av hennes sminkning under 60-talet och känner mig som ett rådjur eller en hundvalp eller något, men jag känner att med den där ögonsminkningen skulle jag kunna lura till mig vad som helst! Så testa nästa gång du vill ha något och berätta sedan hur det gick (jag har inget jag vill trolla till mig just nu, så någon annan får vara guinea pig). Glöm förresten inte frågestunden! Har du något du vill fråga som är helt orelaterat till något har du din chans nu! Klicka här […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *