Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Detta är förmodligen en produkt som var varannan sminknörd och en stor del makeupartister verkligen suktat efter och vill ha i sin sminkväska. Jag lika så, så jag sprang innan jul och köpte mig en…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anastasia Beverly Hills Contour Kit innehåller sex stycken olika skuggor för att kunna skulptera och definiera ansiktet. Fem av dem är matta och en av dem innehåller ett vackert skimmer. Färgerna finns i både varma och kalla nyanser, vilket gör att denna palett passar de flesta! Skulle någon skugga inte passa dig för contouring är de alldeles ypperliga som ögonskuggor. Samtliga skuggor har jättebra pigmentering och dammar mer eller mindre ingenting, dessutom är de relativt lättarbetade. Är man så pass blek som jag, eller för den delen blekare, så bör man vara lite aktsam med dessa. De är som sagt väldigt pigmenterade, och contour i all ära, men man vill väl ändå inte se krigsmålad ut..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det enda som egentligen är lite negativt med denna är materialet som paletten är gjord i. Den kommer inte hålla sig fin alltför länge. Tycker generellt att materialet på Anastasias paletter är lite sisådär i kvaliteten?

Vill ni se hur denna ser ut in action – klicka här

Pris på denna ligger på 595 kr och finns på Kicks, Bangerhead och Nelly.

2 Kommentarer
 1. Louise
  Louise says:

  Jag blev faktiskt inte alls så impad,köpte den från deras hemsa så betalade nästan halva priset för den som tur är! 🙂
  Är man så ljus i hyn som jag är blir många “contour”-färger lite för orange/varma i tonen.. Så jag testade Make up stores ögonskugga i färgen “Masai”! Den är perfekt för ljus hy & lätt att sudda ut,blir nästan precis samma färg som mina naturliga skuggor!

  Så det är ett tips för de som inte testat den!

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Jaså! Ja då förstår jag att du är glad att du inte betalade fullpris, jag tror att de flesta av oss har nog någon dyr produkt som inte var bra och bara ligger och skräpar… Håller med dig att det kan bli så. På mig själv använder jag enbart den mittersta färgen då de andra är för varma. Men eftersom jag jobbar med smink gör ju det inget eftersom jag använder dem på kunder.

   Masai är jättebra! Smog från Make Up Store är också kanon! Dock tycker jag att man egentligen alltid måste blanda färger lite grann för att få det perfekt, jag blandar alltid ut highlight med en kritvit skugga och shadingen med en mjuk väldigt ljus, kall kolafärgad skugga för att få perfekta färger för mitt ansikte. Men har man en “normal” hudton, dvs inte superblek, så kan jag tänka mig att man älskar denna

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *