Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

anastasia beverly hills modern renaissance paletteLåt mig presentera årets kanske mest hypeade ögonskuggspalett. Finns det belägg för hypen? Dessvärre gör det det. Du kommer behöva våldföra dig lite på plånboken och införskaffa Modern Renaissance. Jag ska visa varför #sorrynotsorry

Vi börjar med det negativa med Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette, för det går fort: förpackningen. Jag avskyr verkligen pappersförpackningar och lull-lull. Eftersom jag jobbar med smink tar jag ofta med mig produkter och då händer olyckor med produkter som läcker eller smetar av sig och när det händer vill jag bara kunna torka av förpackningen. Men det går ju inte med papper för de suger ju åt sig skiten. Och det där fuzzy på utsidan av denna förpackning kommer inte hålla sig fin länge, så jag förvarar den i sin kartong tills vidare. Palla det. Håller man sitt smink på hemmaplan kanske inte det är något större problem. Men snälla sluta göra pappersförpackningar. Urk. Är det någon mer än jag som blir tokig på det här?

anastasia beverly hills modern renaissance paletteDetta är definitivt en palett för dig som gillar varma färger, du ser säkert inte finns en enda kall skugga, eller ja, man skulle eventuellt kunna anklaga Vermeer och Buon Fresco för att vara varma, men jag skulle snarare kalla dem neutrala. Jag skulle vilja påstå att det inte finns en enda onödig skugga här då alla fyller sitt syfte och håller varandra i handen, du kan para ihop dem lite hur du vill utan att det blir konstigt.

anastasia beverly hills modern renaissance paletteAnnat som är att gilla är den underbara mixen av matta, semi-matta och skimriga skuggor. Ibland kan jag tycka att det är lite trist med paletter som innehåller bara det ena eller det andra eftersom jag oftast inte vill tona ut skuggor med en superskimrig skugga, men i en helt matt palett kan sakna en skimrig skugga at dreama till skuggningen med. Borsten är förresten också helt ok för att vara en del av en palett. Kors i taket.

modern renaissance swatchesNu är inte detta de vackraste swatches jag åstadkommit, men bortse från det och titta istället på vilka mustiga och fantastiska färger! Samtliga är krämiga och lättarbetade, helt ärligt blev jag lite paff hur snabbt det gick att mätta och tona skuggorna vid första sminkningen. Det kändes nästan som att jag blivit lite lurad. Jag har väldigt svårt att säga vilka mina favoritfärger är, men Burnt Orange, Primavera och Venetian Red har gått varma här. Vilka tycker du är finast?

Modern Renaissance finns på Kicks för 545 riksdaler. Rekommenderar att du som vill ha den slår till när du har en sån där käck rabattkupong. Är du sugen?

Anastasia testar som vanligt inte på djur och paletten är inte vegansk.

5 Kommentarer
  • Ida
   Ida says:

   Ja, den är ju fin och så, men inte särskilt praktisk. Det är väl mest det jag tycker är störande, fint i all ära, men hellre en förpackning som tål lite stryk.

   Svara
 1. jenny
  jenny says:

  Åh, det var exakt det jag hade tänkt göra förra veckan, men så ändrade jag mig i sista sekund..Måste nog slå till ändå!:D

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Kör på! Om du gillar varma färger så är det en sjukt bra palett som går att använda till både vardagsbruk och fest! Och väldigt fin kvalitet på skuggorna!

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] men det blev lite mer artsy och jag lekte med texturer, färg och form istället. För ögonen är Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette huvudprodukt, ackompanjerad av Nabla Soul Blooming Eyeshadow Palette. De två paletterna […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *