Apoliva Hud & Nagelolja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apoliva Ört & Natur Hud & Nagelolja är en produkt jag är stormförtjust i. Jag ska förklara varför.

Det är såhär, att om det är något som jag är urusel på, så det är nagelvård. Alltså, vi snackar riktigt usel. Dels för att jag är lat, men dels också för att jag aldrig fått in någon rutin på det. Mina naglar är under vinterhalvåret helt värdelösa, skivar sig, bryts av, torra och allmänt trista. För att undvika att de bryts brukar jag behöva cirka hundra miljoner lager nagellack. Ungefär. Denna olja är till för både naglar och hud, men jag använder den enkom som nagelolja.

Produkten utlovar då att stärka och återfukta naglar och hud, innehåller Vitamin E och myrra. Tycker att den doftar lite tallbarr – supermysigt. Lite lugnande sådär. Som att sitta och sniffa på en tallskog, fast hemma.

Efter att ha använt Apoliva Hud & Nagelolja i ca 3 veckor känner jag att mina naglar är mer spänstiga, jag har haft mindre småskador (så som skivor och flisor som slås av) och mina nagelband ser riktigt trevliga ut. Jag ska inte påstå att det är ett underverk som skett, men jag känner och ser att fingrar och naglar mår mycket bättre. Dock vill jag påpeka att eftersom jag inte använt nagelolja kontinuerligt tidigare, så kan jag inte säga om denna är tusen gånger bättre än någon annan produkt i samma kategori, men Apolivas olja ÄR jättebra med mina mått mätt. Tycker dessutom att förpackningen är supersmart med sin lilla pipett och den ser lite gammaldags medicinflaska ut. Fint.

Pris: 79 kr/10 ml, finns på Apoteket. Dryg och väl värd sina slantar.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *