bareMinerals Complete Coverage Serum Concealer

bareMinerals Complete Coverage Serum Concealer bareMinerals Complete Coverage Serum ConcealerBareskin Complete Coverage Serum Concealer är en flytande, lätt concealer från bareMinerals som jag testat i ett par veckor nu. Den lovar att täcka mörka  ringar, pigmenteringar och andra skavanker. En lite allt-i-allo concealer helt enkelt. Som du säkert ser appliceras den med en wand. Helt ärligt gillar jag inte alls denna typ av förpackning då jag upplever att det förkortar produktens levnadstid genom att föra in luft och bakterier, dock tycker jag ändå att bareMinerals Complete Coverage Serum Concealer kommer undan med det eftersom den är så pass bra.

bareMinerals Complete Coverage Serum ConcealerBareskin Complete Coverage Serum Concealer täcker bra utan att framhäva t ex torr hud eller linjer, ooootroligt dryg (jag har stått med concealer i halva nyllet ett par gånger då jag glömt detta) och jag har inget att gnälla på, utom kanske att jag skulle behövt en ljusare nyans, men det är ju inte produktens fel. När det kommer till att lägga sig i linjer som många undrar över, så tycker jag egentligen inte att någon basprodukt uppfyller löftet om att inte lägga sig i linjer, men vad jag kan se lovar inte heller bareMinerals något om det. Concealern sätter sig lite, men är precis som alla andra, och lägger sig lite grann i linjer, inte mer än någon annan concealer, men jag rekommenderar ändå att sätta produkten med ett puder.
Är du på jakt efter en ny concealer och inte heller är snål kan du ta dig en titt på bareMinerals Complete Coverage Serum Concealer, den är definitivt en bra kandidat till dig som vill ha en lätt concealer med bra täckning.

Pris: ca 380kr/6ml hos t ex Skincity och Daystyle 

*Pressutskick
cruelty-free2

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *