Bildbomb: mitt sovrum – sovrumsinspiration

sovrumsinspirationJag skrev i något inlägg nyligen att vi (jag) gjort om sovrummet och det var en del som ville se hur det blev. Jag har dessvärre (tack och lov?) inga förebilder, så det blir endast bilder på hur det ser ut nu. Lite sovrumsinspiration kanske? Det är inte helt färdigt, men så pass färdigt att det känns ok att visa upp!
sovrumsinspirationFör mig är det rätt viktigt att det inte finns för mycket färg, kanske lite trist, men det gör mig stressad. Jag trivs i svart, vitt, gråskalor, lite metall och små färgkluttar här och där. Just sovrummet är inrett till stor del med hjälp av växter. Passionsblomman som ligger längs med sänggaveln är jag något tveksam till, men den får vara kvar tills vidare.
sovrumsinspirationMin sida av sängen. Här har vi matchande sängbord från Mio, Belissa, som jag tycker himla mycket om. Lampan har det varit mycket frågor kring från olika håll, det är en present jag fått som kommer från Nice Presenter i Örebro. ÄLSKAR den!!
sovrumsinspirationPå sängbordet har jag en liten bok av John Ajvide Lindqvist, som är en av mina favoritförfattare (någon annan som också älskar?) och på den en bit av min fredskalla. Bonustips: fredskalla håller sig väldigt väl i vatten även om den inte bildar rötter. Denna är säkert 3-4 veckor gammal. Vasen kommer från Ernst.
sovrumsinspirationSambons sida av sängen. Lampan och kokospalmen är från Ikea.
sovrumsinspirationTaklampan. Tror den är från House Doctor, men lite osäker.
sovrumsinspirationMittemot sängen har vi min klädhäst och en byrå med spegel som sambons pappa byggt. På byrån står en av mina favoritväxter, min fina strandkastanj. Bredvid på golvet har ni Yodas leksaker.
sovrumsinspirationsovrumsinspirationJag har en fix idé att mina kläder måste hänga i färgordning… Eh ja.
sovrumsinspirationSist har vi en hylla med lite saker och förvaring. Krukan kommer från Ellos, ljuslyktan från House Doctor och nätet är ett armeringsjärn från Bauhaus.

Hoppas att ni gillade detta! Glöm inte bort min AMA. Kram på er!

2 Kommentarer
 1. Molkan
  Molkan says:

  Men jaa! Vad glad jag blir att någon annan gillar John Ajvide Lindqvist. Det är typ aldrig nån som ens hört talas om honom. Har väntat på att det ska bli serie av “Hanteringen av odöda” sedan jag läste den för typ 7 år sen. Men favoriten ör nog “Lilla Stjärna”, var helt uppslukad av den storyn! Favoritförfattaren utöver Edgar Allan Poe 🙂

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Åh den hade jag velat se, om det blev en serie! Lilla Stjärna fick det att krypa i hela mig för jag tyckte den var så äcklig! Den sökte verkligen mig haha

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *