Bliss High Intensity Hand Cream

Bliss är ett spa-märke som startade i New York 1996 och har allt för att bli fin och fräsch!

För ett tag sedan fick jag en förpackning av Bliss High Intensity Hand Cream när jag handlade på Kicks, som en liten bonus. Först tänkte jag “jaha, en handkräm till, bra att ha nu när det är kallt”. MEN, när jag hade provat den blev jag helt frälst! Händerna blir supermjuka, huden ser löjligt fräsch och jämn ut, den luktar gott och händerna håller sig mjuka länge.

Något jag dessutom tycker är viktigt är bra ingredienser (något jag relativit nyligen fått upp ögonen för), och vad jag kan uttyda innehåller produkten massa hudgodis, bl.a plommonkärnsextrakt, macadamianötolja, panthenol, äppleextrakt och en gnutta aloejuice. Bra enligt mig. Jag är sugen på att prova fler produkter från Bliss!

Produkten doftar citrus och är helt ok dryg. Kostar 195 kr/75 ml.

0 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] sedan 2012 då jag fick ett prov med mig efter ett besök på Kicks. Jag har skrivit om den tidigare här, men som en snabb beskrivning kan du förvänta dig en otroligt mjukgörande, snabbverkande och […]

  2. […] • Triple Oxygen Instant Energizing Mask • Fabulous Foaming Face Wash • High Intensity Hand Cream […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *