Chupa Chups Läppglans

chupa chups lipgloss chupa chups lipgloss chupa chups lipgloss

Om du som jag är född på 80-talet eller kanske tidigare 90-tal, så tror jag att du har ätit absurda mängder Chupa Chups-klubbor. Jag vet att jag i alla fall gjorde det, och jag hade t o m ett spel till mitt Sega Megadrive där man var en Chupa Chups-klubba som skulle akta sig för bland annat tandborstar (vilken extremt dålig idé att lära barn att akta sig för tandborstar?!). Är det någon mer än jag som spelade det spelet?

Bla bla sidetrack, i vilket fall som helst fick jag en nostalgismocka av dessa läppglans. I kollektionen som Chupa Chups släpper finns fyra läppglans med olika smaker/färger som kommer finnas till försäljning någon gång under september för 39 kr/st.

Nu är jag ingen läppglansfantast, så detta är inget jag direkt kommer att använda. Men för den som gillar läppglans med lukt och smak, och som kanske vill ta en liten walk down the memory lane, så är detta kul. Glansen är ganska lätta och har ingen direkt stark färg, så struntade i att swatcha dem. Hade det varit läppstift Chupa Chups släppt hade jag förmodligen knarkat dem. För övrigt har jag smakat på läppglansen och de smakar precis som klubborna fast med lite läppglanssmak. No ragrets

Jag är osäker på försäljningsställe, men Eleven.se har deras Lip Smackers så de kanske kommer ta in läppglansen också?

*Pressutskick

4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *