Clinique Superbalanced Makeup

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag har en ny foundationfavorit som jag måste dela med mig av – Clinique Superbalanced Makeup. Detta är en lätt foundation som glider på huden utan några som helst problem och arbetas in på nolltid. Resultatet är lätt till medeltäckande (går bra att bygga upp täckningen något), åt det mattare hållet, men innehåller ändå en naturlig lyster som gör att huden bara ser välmående och perfekt ut. Passar den med hud åt det lite torrare hållet, normal eller ev. blandhud, skulle inte rekommendera den till någon med fet hud eller som vill ha ett heltäckande resultat. Är oljefri.
Färgen jag har här heter 27 Alabaster som är relativt neutral i tonen, kanske något mer åt det rosa hållet, men väldigt lätt. Just nu passar den här färgen mig väldigt bra, men när huden blir ännu ljusare kommer jag behöva blanda ut den något. På bilden har jag inget puder och bilderna går att förstora för den som är nyfiken.

Det enda som egentligen är negativt med produkten är förpackningen. Det finns ingen pump och vad jag förstått går det inte heller att köpa till.

Priset ligger på 320 kr/50 ml på Kicks.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *