COME OOOON!

Såhär. Jag spelade in en video-how to på en shysts 60s frisyr eftersom jag lovat att göra det. Vad händer? När jag är klar med videon märker jag att jag råkat vända bildskärmen på telefonen vilket innebär att jag filmat en hudkräm i 15 minuter! Så snäll som jag är drar jag ner håret och börjar om och spelar in ett nytt klipp. Nästan klar stänger telefonen av sig och säger att det behövs mer utrymme. Fixar mer utrymme och gör klart videon.
Sedan sätter jag mig och ska klippa ihop klippen lite snabbt och sparar det, vilket tog ungefär 1,5 h (och jag överdrivet inte ens lite). När jag startar klippet visar det sig att ljudet hamnat efter och då tänker jag “vaaafaaaan!!!! Äh, det får duga ändå”. Ska ladda upp det på Vimeo och då är den jävla filmen för stor?! Håller på att spara om den i ett mindre format och hoppas att den inte laggar då.

Och om det funkar så den nedrans videon kommer upp så är det kärlek – för fan vad ful jag är i videon. Hade inte en aning om att jag såg ut som… jag vet inte ens vad jag ska beskriva det som, när jag pratar. Dessutom bjuder jag på rätt många dubbelhakor och en del idioti. Vilket mästerverk.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *