De tog slut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag tänkte att jag skulle visa dig lite produkter som tog slut nyligen, kanske inte världens mest spännande produkter, men ändock så pass bra att jag grävt och sprayat mig genom dem!

schwarszkopf glued
Schwarzkopf Glued är en hårspray som jag vet att många som har/haft lite mer kreativa frisyrer brukar känna till, men för de som kanske inte trixar så mycket med frillan kan detta vara en produkt man bara sett i hyllan på Ica. Enligt mig är detta en av de bästa sprayerna för att verkligen se till att frisyren håller sig på plats. Mitt första möte med Glued var för ca 7-8 år sedan när jag var modell på en plåtning. Hårstylisten stylade mitt hår med denna och lyckades fixera mitt hår så hårt att det gick att slå på utan att frillan pajade – DET är bra fixering! Numera använder jag denna till t ex lockar som ska sitta ihop, ballerinaknutar och bröllopsuppsättningar, egentligen allt som verkligen måste hålla. Kostar ca 60 kr? och finns i matvarubutiker, H&M osv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Apoliva Ansiktsvatten normal/torr hy. When in doubt – handla produkter på Apoteket. Det är min inställning. Lika så om huden av olika anledningar skulle få för sig att sparka bakut, Apoteksprodukter. Det har funkat tidigare och kommer funka igen. Dock är det absolut inget som helst sexigt över detta ansiktsvatten, det är “bara” ett ansiktsvatten som gör sitt jobb och inget mer, däremot är det bra pris och du behöver inte vara rädd för otrevliga överraskningar. Jag är väldigt slösaktig med mina ansiktsvatten, så har slutat att köpa dyra, det blir så jobbigt… Denna ligger på 49 kr/200 ml

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vichy Aqualia Thermal Spa Day är en svalkande, skön dagkräm i gelform som snabbt sjunker in i huden. Innehåller ingen SPF, mycket svag doft och känns väldigt snäll. Egentligen något för lätt för mig, men i kombination med ansiktsoljor och serum har Aqualia Thermal hållit min hud återfuktad och fin under vintern. Skulle rekommendera denna till någon med normal/bland hud. Kan tänka mig att köpa denna igen under sommaren. Finns på Apoteket Hjärtat för 295 kr/75 ml.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rituals Honey Touch är en rik kroppskräm som luktar a-m-a-z-i-n-g! Älskar doften. Den är helt fantastisk! Dessutom är det en väldigt återfuktande och skön formula som sjunker in i huden helt ok snabbt med tanke på hur rik den är. Stick till Rituals och sniffa, känn och kläm. Ligger på 170 kr/200 ml

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *