Dr. Temt Magic Lashes

Du kanske har märkt att jag inte har postat makeuper på ett litet tag? Det finns det två anledningar till:
1. Jag var helt förstörd efter förra helgen och sov hela söndagen och somnade i soffan klockan 19 på måndagen. Det blev inte så mycket sömn den helgen/veckan.
2. Jag har fått en vagel kombinerat med en allergisk reaktion efter att jag testade Dr. Temt Magic Lashes.

dr temt magic lashes
Combinal Dr. Temt Magic Lashes är ett frans- och brynserum som ska hjälpa fransar och bryn att växa sig starkare, fylligare och längre – upptill 3 mm enligt pressinformationen! Låter ju finfint! Jag har aldrig testat ett fransserum tidigare eftersom jag inte känner att mina fransar på något sätt stört mig, men när jag fick ett pressprov kunde jag inte låta bli, vem vill inte ha längre ögonfransar liksom?
På Daisy Beauty Expo förra helgen fanns det möjlighet att prata med de som marknadsför Dr. Temt Magic Lashes och efter de frågor jag ställde och den information som jag mottog, fick jag uppfattningen att även den med känsliga ögon kan använda Magic Lashes, samt att de enda klagomål som kommit in på produkten kommit från folk som överdrivit sitt användande.

Efter informationen jag fått följer jag anvisningarna till punkt och pricka och vaknar upp morgonen efter och ser ut som att jag gråtit hela natten, blodsprängda ögon och irriterad hud runt ögonen. Detta lade sig mot kvällen efter en allergitablett och en ordentlig ansiktstvätt. En dag senare kände jag att det sved lite i ena ögat, men jag tänkte inte nämnvärt på det förrän jag två dagar senare vaknade upp med en vagel i ögat.

dr temt magic lashes allergi
Nu kanske det inte ser så farligt ut, men detta är fotat idag, tre eller fyra dagar efter att vageln uppkom och jag har även tagit allergitabletter så att den värsta svullnaden och rodnaden lagt sig. Önskar att jag hade en förebild så du får se hur mina ögon brukar se ut! Jag brukar inte vara särskilt svullen om ögonen, inte heller röd, utan oftast enbart lila under ögat. Den långa linjen precis under ögat brukar inte heller vara så prominent. Såhär såg jag ut innan allergitablett (förlåt för ful mobilbild).

IMG_2497

Den huvudsakliga orsaken till att jag känner att jag behöver skriva detta är för att när jag sökte information om Dr. Temt Magic Lashes (innan användning) så hittade jag inte så mycket och inte heller något negativt alls om produkten. Däremot märkte jag efter att ha pratat med andra bloggare att det är åtminstone en handfull som varit med om liknande händelser efter att ha testat Magic Lashes. Jag vill tillägga att jag är något känslig och har reagerat på hudvårdsprodukter tidigare, men det var längesen sist, så skulle inte påstå att jag är onormalt känslig. Jag skulle rekommendera dig som har känslig hud eller känsliga ögon att undvika Dr. Temt Magic Lashes. Jag kan inte svära i sten på att allt är Magic Lashes fel, men det verkar onekligen inte bättre.

Nu ska jag ta en allergitablett och tröstäta en chokladboll.

*pressutskick

5 Kommentarer
  • Ida
   Ida says:

   Förstår det! Tror att jag fick en ordentlig reaktion, de andra jag pratat med har mest blivit irriterade vad jag förstår!

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] att få något intryck rakt framifrån men den får vara med ändå. Sofie gillar denna & Ida verkar eventuellt ha fått en allergisk reaktion. Jag har redan testat den i några dagar i […]

 2. […] negativt på ögonfransserum. Jag verkar ha en rätt tålig hud som klarar av det mesta, men t.ex. Ida Kyllerman hade en helt annan erfarenhet av Magic Lashes. Så vet du med dig att din hud eller dina ögon […]

 3. […] testa. Jag såg att Ida hade haft en allergisk reaktion när hon använt denna (läs hennes inlägg här), och jag blev lite nervös eftersom jag har KÄNSLIGA ögon. Jag ska vara ärlig med att säga att […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *