ELF Cream Eyeshadow Bronzed

ELF Cream Eyeshadow Bronzed är den första guldklimpen som jag vill visa upp. Detta är en skugga jag köpte någon gång i höstas när jag egentligen bara skulle till Apoteket, men var “dum” nog att gå till Apoteket på en galleria. Jag ska erkänna att jag inte är sådär superbevandrad i området krämögonskuggor, men börjar att förstå varför vissa älskar dem så mycket.

Bronzed är en lite kallare bronsskugga som passar den som inte vill ha en alltför orange ton, jag skulle dessutom rekommendera denna till alla blekfisar som vill ha bronsiga ögon, men inte riktigt kan bära upp de där J Lo-tonerna. Skuggan i sig är otroligt lättarbetad och går dels att göra en lite mer kraftig skuggning men går också göra mjuka fina toner med. Här bär jag skuggan.

Detta är en skugga du inte bör sätta fingrarna eller penseln i pga att man bara överför tonvis med bakterier till skuggan. Dessutom håller skuggan längre om man använder sig av en liten spatel eller liknande för att klicka ut den.

elf cream eyeshadow bornzed

Pris: ca 40 kr/10 g på ELFs hemsida och i vissa lite mer välsorterade sminkbutiker.

Jag kommer definitivt införskaffa fler av ELFs krämskuggor!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *