Embrace the fat person inside of you

Igår moffade jag i mig munkar, chips, dipp, crunchos, godis och  julmust till Star Wars, filmen från 1977. Idag bakar jag lussekatter. Och har ätit massa crunchos, grillad kyckling, bea och grejer. Tror mitt inre fetto skriker på mig att jag ätit för nyttigt den senaste tiden. Min valp har däremot vägrat att äta sin mat. Bra. Not. Det har visat sig efter att han knappt ätit något på fyra dagar att det nya dyra fodret jag köpte till den lilla jäveln inte passar mer, så har snällt och glatt beställt provpåsar på olika foder och hoppas skitungen kan uppskatta något av dem. Annars får han svälta. Bejaka sin inre anorektiker liksom.

Nu ska jag ta itu med att knåpa ihop själva bullarna eftersom degen jäst klart. Håller tummarna för att jag inte misslyckas med mitt första bak på 3 år. WISH ME LUCK!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *