En vandrande påskkliché

Jaha. Då föll jag dit och gjorde en riktigt klichéartad makeup lagom till påsk. Jag har aldrig burit gul ögonskugga på detta vis tidigare och jag tror inte att jag kommer göra det igen. Inte för att det inte är snyggt utan för att det inte är något jag känner mig superbekväm i. Älskar förövrigt ljusa skuggor över hela ögonlocket till en mörkare ögonfärg. Toksnyggt!
Förresten ska jag säga att det var underligt att fira påsk som vegetarian. Jag har snart varit vegetarian i ett år och högtidsmiddagar här i Sverige består ju mer eller mindre bara av kött så man får ju vara lite kreativ för att hitta spännande alternativ som inte lett till att några små grisar fått sluta att skutta. Att bli vegetarian är som att lära sig laga mat på nytt och jag känner att jag har tonvis med nya rätter att lära mig!

gulxxsm

Bas
Clarins Instant Smooth Perfecting Touch Primer
Maybelline Fit Me Foundation 110
bareMinerals SPF 20 Correcting Concealer Light 2
MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Sleek Contouring and Blush Palette (light)

Ögon
IsaDora Gel Eyeliner Waterproof Black
MaxFactor 2000 Calories Mascara
Färg Matt Ögonskugga Citron
Anastasia Beauty Express Kit Brunette (ögonbryn)

Läppar
Makeup Academy Lipstick Shade 5

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *