Ett bröllop och en födelsedag

Wow! Nu har en helg till bara fluuuugit förbi utan att jag knappt förstått vad som hände. I lördags åkte jag och min sambo till min bror med anledning av att han skulle gifta sig! Så himla roligt att få vara med på deras bröllop. Det var väldigt lyckat och alla verkade ha superkul. Eftersom vi bor i olika städer (två timmar med bil) så sov vi över där. Och guess what? Det ledde till att jag spenderade min födelsedag (igår) med att hjälpa dem att städa efter bröllopet… Snälltjej_88. Så nu är jag 29 år gammal! Hur hände det liksom? Känns som jag var 20 nyss.

Jag har varit lite semikass på att ha mitt vanliga bloggflöde de senaste veckorna, men jag tror vi börjar komma tillbaka till normala rutiner snart. Sovrummet är TYP färdigt, jag har min sista bröllopssminkning på ett par månader i helgen och livet verkar ha lugnat ner sig lite. Känner jag mig själv rätt kommer lugnet inte hålla i sig mer än en vecka haha. I vilket fall som helst så tror jag att jag kommer kunna gräva mig genom alla skatter här hemma och visa er de bästa. Jag kommer även att leverera årets superdiss för en produkt. Det var bannemig länge sen!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *