Ett litet skönhetsexperiment

Jaha. Så jag tänkte posta en assnygg sminkning, men jag har torr hy under ögonen som pajjar allt. Ni vet sådär så det ser fnasigt ut? Fult. Ingen fin sminkning.

Istället tänkt jag dela med mig av något lite roligare. Det senaste halvåret har jag minimerat mitt intag av mjölkprodukter och ersatt mot havre- mandel- och soyamjölk/produkter, dels för att jag tycker att mjölkindustrin är ganska motbjudande och dels som ett litet experiment.

Har ni sett de där små hudojämnheterna man kan få i pannan? Lite som knottror fast ändå inte? Jag läste för längesen att de är resultatet av mjölkprodukter och tänkte att det där ska jag undersöka. Nu, sex månader (ca) senare har jag märkbart mindre små knottror och jämnare hud! Helt underbart. Skulle tipsa alla som vill ha en finare hud att testa hålla er från mjölkprodukter.

Bilden är från The Scholar
Foto: Jonas Carmhagen
Modell: Susanne H/MIKAs Sthlm
Smink + hår: jag
Styling: Ida Käll

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *