Foreo Luna Play

Foreo luna playForeo Luna Play är en liten rengöringsmackapär som hjälper dig att göra rent ansiktet riktigt ordentligt. Känner du till Clarisonic? Denna har samma funktion, men eftersom den är gjord av silikon så ska det tydligen vara mer hygieniskt än vad en klassisk borste är, men bäst är faktiskt hur liten den är. Älskar min Clarisonic, men den är stor, tung och otymplig, Luna Play är enkel att kasta i väskan och väger ingenting.

Jag är en van användare av rengöringsborstar och brukar varva en “vanlig” rengöring utan borste med att periodvis använda en borste. Egentligen beror det mest på vilken årstid det är och vilken rengöring jag för tillfället känner att min hud mår bäst av. Fördelar med att använda en rengöringsborste är ju så klart att huden blir ordentligt ren, men även att den ger en lätt exfoliering, vilket gör att huden blir ren och mjuk. Har du problem med orenheter i huden kan denna alltså hjälpa till att få bort de som orsakas av yttre bakterier så som sminkrester osv.
Foreo luna playForeo Luna Play är en, vad jag skulle vilja kalla, testprodukt, som gör att du enklare kan testa på hur en ansiktsborste får huden att må, men utan att behöva vända uppochner på plånboken. Denna mackapär håller upp till 100 rengöringar och går där efter inte att ladda upp igen, så det är bara att återvinna den. Perfekt sätt att testa produkten, men jag ifrågasätter faktiskt hur pass miljösmart det är? I vilket fall som helst tycker jag det är en sjukt bra produkt och rengöringarna som följer med är också mysiga. För en Luna Play får du ge 299 kr och du kan räkna med att den håller i ca 6 veckor.

Har du testat något från Foreo? Tycker du detta verkar vara en spännande produkt?

Foreo testar inte på djur och jag trooor att rengöringarna är veganska. Men detta får ni undersöka närmare själv.

*Pressutskick

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *