Ginger blondie chocolate fire ice


Alltså. Mitt hår, (jag vet, tjatar om mitt hår) mitt hår är inte bra skick nu. Shampooblekning för ett tag sedan, färgat det orangerött/eldrött, färgen har byggts på så topparna skiftar i brunt, HATAR när det gör det!!! Bleker jag ur det kommer halva håret trilla av eftersom det redan är så trött, gör jag inte det kommer mitt hår se förjävligt ut. Sugen på att bara klippa av det vid axlarna och börja om med håret. Kanske skaffa någon ny färg. Je ne sais pas.

Nu ska jag fortsätta dricka cola, käka chips och kramas med pojkvännen framför När Lammen Tystnar.

Jag har förresten en arbetsintervju på tisdag! Håll tummarna för mig!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *