Glam-skabb

Har nyss insett att jag blivit blåst på två månadslöner från mitt förra jobb. Igår bestred de mina fakturor från november och december. Idag har de konkursförklarat sig.
Innan detta har de ljugit i tre månader om gud vet allt som gäller löner, och en hel del andra fick inga löner från september och framåt. När dessa personer ringde mig (eftersom jag jobbade som makeup manager) skickade jag dem vidare till en av cheferna eftersom han sagt till mig att han höll på och fixa allt. I själva verket svarade han inte på alla dessa människors samtal, mail eller sms och ignorerade det faktum att de behövde pengar, samtidigt som han ljög för mig att allas löner var på utbetalning.
Detta ledde till att jag bokade in makeupartister och jobbade på som vanligt, vilket i sin tur lett till att kanske… 20 tjejer blivit blåsta på pengar.
Själv har jag inte fått lön sedan i november – vi kan väl säga som så att det inte är skitkul att vara mig nu.

Här är en artikel som Skånskan skrev om detta, dock innan de kursade – vilket i mina ögon bara får dem att framstå som större idioter nu när de har gjort allt detta. Inte ens kunna göra rätt för sig, fy fan.

Är det någon som har någon idé om hur man som frilansare löser ett problem som detta?

0 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] få lönerna som jag ska och det ska bli helt underbart! Nu hoppas jag bara på att det löser sig med de innestående lönerna från Glamlabskitet  så jag slipper ligga tre månader efter med livet hela […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *