Glossgods x Spindelsven Touch Me Eyeshadow Palette

Glossgods x Spindelsven Touch Me vann årets ögonskugga

Inlägget innehåller reklamlänkar och kan anses vara reklam för min palett

Igår gick Daisy Beauty Awards av stapeln och pris för 2020 års bästa skönhetsprodukter delades ut. Eftersom det är en sådan där ljuvlig pandemi just nu, så blev galan digital detta år, vilket är lite trist, men det betyder också att alla kan vara med. Nu var det ett tag sedan jag postade sist, så jag har inte berättat detta tidigare, men min kreation tillsammans med Glossgods, Touch Me, var nominerad till årets ögonskugga mot stora märken som Urban Decay och Pixi. Så himla kul eftersom nomineringarna är framröstade av skönhetsinfluencers i Sverige och sedan är det samma grupp som bedömer produkterna. Ett fint pris att vinna eftersom dessa människor testat så mycket och kan vara svårimponerade.
Glossgods x Spindelsven Touch Me Eyeshadow Palette
Så igår satte jag och sambon oss i soffan för att titta på Daisy Beauty Awards tillsammans och som titeln på detta inlägg avslöjar så vann alltså min palett årets ögonskugga? När det gick upp för mig att den vunnit började jag gråta och sedan kom stressen haha. Yours truly är inte bäst i världen på positiv stress så jag blev överväldigad men också så klart sjukt glad. Förstår inte hur så många tycker att vårt färgkaos är så fint och bra, värt ett pris liksom? Så glad. Så tacksam. Vilket jävla stöd.

Efteråt hängde jag på Cluhouse med mina vänner och kollegor och pratade till sent. Så glad att få ha så smarta, fina och stöttande människor runt mig. Men ja. Så Årets Ögonskugga 2020 är GlossGods Touch Me Palette. Det ni. Helt sjukt.

Reklamlänkar i fall du är sugen på att skaffa ett exemplar:
Touch Me Palette
Touch Me Valentines Bundle

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *