Goldwell Dual Senses Color Conditioner

Goldwell Dual Senses Color Conditioner… ja vad ska man säga?
Det var längesen jag ens tog mig tiden att skriva om produkter jag inte gillar, men denna produkt från Goldwell tar priset. Den ska passa normalt/fint hår som är färgat, verka i en minut, och enligt produkten lämna håret mjukt och lättborstat. Jag vet inte om det var fel på flaskan jag fick tag på eller om produkten verkligen ska fungera som den gjort på mig.

Vilket resultat fick jag? Håret kändes som tvättat med diskmedel, lite svintokänsla, vilket inte ens de billigaste skräpbalsam lyckats göra med mitt hår! När jag tvättade ur den följde det även med ovanligt mycket hår, och mitt hår är min besatthet och bebis, vilket gjorde att jag fick panik utan dess like, sköljde ur fort som tusan, shamponerade igen och använde annat balsam.

Kommer aldrig använda den igen! Vet inte ens om jag kommer våga använda den på mina sminkpenslar. Normalpris är 139 kr/flaskan, om någon är dum nog att vilja prova.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *